Champions League: Ξεχωρίζει το ματς στο Τορίνο

 
Champions League: Ξεχωρίζει το ματς στο Τορίνο

Ενημερώθηκε: 07/11/18 - 14:29

Ολοκληρώνεται απόψε, η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με αναμετρήσεις για... όλα τα γούστα, με τον παιχνίδι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.

Στο έτερο ματς του ομίλου της ΑΕΚ, η Μπενφίκα φιλοξενεί τον Άγιαξ, με στόχο να πάρει την ρεβάνς. Την προηγούμενη αγωνιστική, ο «Αίαντας» επικράτησε με 1-0, με αποτέλεσμα οι Ολλανδοί να πάρουν προβάδισμα για πρόκριση. Μονόδρομος η νίκη για την Μπενφίκα, η οποία γνωρίζει ότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, οι πιθανότητές της για πρόκριση λιγοστεύουν.

Στον έκτο όμιλο, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με στόχο την νίκη, η οποία θα της δώσει σαφή προβάδισμα πρόκρισης. Ο αγγλικός σύλλογος, επικράτησε εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική στην Ουκρανία, με σκορ 3-0. Στην άλλη πλευρά, η Σαχτάρ ταξίδεψε στην Αγγλία, όντας στην τελευταία θέση του ομίλου με δύο βαθμούς και στόχο να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας. Στο άλλο ζευγάρι του ομίλου, η Λιόν φιλοξενεί την Χοφενχάιμ, σε ένα ματς όπου ενδεχομένως να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον σύλλογο που θα συνεχίσει στο Champions League και στο Europa League. Στην προηγούμενη συνάντησή τους στην Γερμανία, οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα πλούσιο θέαμα στο κόσμο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3.

Στον έβδομο όμιλο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί την Ρόμα, με στόχο να της δημιουργήσει όσο το δυνατόν προβλήματα και να διεκδικήσει ότι καλύτερο από την αναμέτρηση. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι «ρωμαίοι» είχαν επικρατήσει εύκολα με 3-0. Το άλλο ζευγάρι του ομίλου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Πλζεν, σε μια αναμέτρηση που οι Ισπανοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί και επιδιώκουν μια πειστική εμφάνιση. Στην προηγούμενή τους συνάντηση, η «βασίλισσα» είχε επικρατήσει με σκορ 2-1.

Στον όγδοο όμιλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει ξανά την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με στόχο να βοηθήσει την Γιουβέντους να εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί μετρούν 3/3, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή με 9 βαθμούς και δίχως να έχουν δεχτεί κάποιο γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στο Ολντ Τράφορντ, με την «Γηραιά Κυρία» να φεύγει νικήτρια. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βαλένθια φιλοξενεί την Γιούνγκ Μπόις, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία από τις «νυχτερίδες» με σκορ 1-1. Οι Ισπανοί θέλουν την νίκη, προκειμένου να πάρουν προβάδισμα για την θέση έναντι της αποψινής αντιπάλου τους και ταυτόχρονα να διατηρούσουν «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες τους για διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Το σημερινό πρόγραμμα:

5ος όμιλος
Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ (22:00)
Μπενφίκα – Άγιαξ (22:00)

6ος όμιλος
Λιόν – Χοφενχάιμ (22:00)
Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00)

7ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα (19:55)
Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

8ος όμιλος
Βαλένθια – Γιουνγκ Μπόις (19:55)
Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)