Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (08/11) τον αγώνα Επικράτειας

 
Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (08/11) τον αγώνα Επικράτειας

Ενημερώθηκε: 08/11/18 - 14:05

Nomads: Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα Επικράτειας.

Επίλεκτων

Εισβολέων

Το αγώνισμα αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού δεν θα δούμε Κροκόδειλους εναντίον Λεμούριων, αφού πλέον δεν υπάρχουν, αλλά εναντίον . Οι Εισβολείς όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι οι πρώην παίκτες των Survivor 1 και 2 που μπαίνουν στο παιχνίδι. Πρόκειται για τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Στέλιο Χανταμπάκη, Γιάννη Σπαλιάρα, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Ορέστη Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλλέργη.

Οι παίκτες των δυο ομάδων θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να μείνουν στην παραλία που θα έχουν όλες τις ανέσεις τους και πολύ φαγητό και να αποφύγουν την αφιλόξενη σαβάνα όπου οι ηττημένοι θα αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της φύσης και την πείνα.

Nomads

Στο σημερινό αγώνισμα επικράτειας του θα δούμε και τον πρώτο μεγάλο καυγά αφού Χρήστος Βασιλόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος θα έρθουν στην κόντρα, ενώ τον ρόλο του πυροσβέστη θα παίξει ο Γιάννης Σπαλιάρας για να μην πιαστούν στα χέρια.

Για να δούμε λοιπόν αν οι Επίλεκτοι θα καταφέρουν να κερδίσουν δείχνοντας στους αντιπάλους τους ότι αυτοί είναι το αφεντικό ή αν οι Εισβολείς θα χρησιμοποιήσουν την πείρα του Survivor πάρουν τη νίκη.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε και τις διαρροές (spoiler) σχετικά με την ομάδα που θα πάρει σήμερα τη νίκη.