Premier League: Λίβερπουλ, φέτος είναι η χρονιά σου! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Premier League: Λίβερπουλ, φέτος είναι η χρονιά σου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 02/12/18 - 20:51

Η Λίβερπουλ λύγισε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων (είχαν δοθεί τέσσερα λεπτά, αλλά λόγω και των εντάσεων κράτησε παραπάνω ο διαιτητής) την Έβερτον, επικρατώντας 1-0 με τέρμα του Οριγκί!

Ύστερα από γέμισμα του Ρόμπερτσον και στραβοκλωτσιά του Φαν Ντάικ (που τα βάζει με τον εαυτό του και κάνει κίνηση να γυρίσει στην άμυνα), ο διεθνής γκολκίπερ κρατάει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, αυτή χτυπάει στο δοκάρι δις και στρώνεται στον Βέλγο φορ, που τη στέλνει στα δίχτυα με το κεφάλι.

Με αποτέλεσμα ο Κλοπ να πανηγυρίσει έξαλλα τη μεγάλη (με τον τρόπο που ήρθε) νίκη της ομάδας του, η οποία παρέμεινε στο -2 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι, που το Σάββατο ήρθε 3-1 με την Μπόρνμουθ.

pic.twitter.com/NkJl8JvDs1

I LOVE YOU KLOPP

December 2, 2018

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Σακίρι (71' Κεϊτά), Φιρμίνο (84' Οριγκί), Μανέ, Σαλάχ (75' Στάριτζ)

Εβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κιν, Μίνα, Ντιν, Κόουλμαν, Αντρέ Γκόμες, Γκουέγ, Σίγκουρντσον (90' Ζουμά), Μπερνάρντ (89' Κάλβερτ-Λιούιν), Γουόλκοτ (63' 63' Λούκμαν), Ριτσάρλισον.