Παναθηναϊκός: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές!

 
Παναθηναϊκός: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές!

Ενημερώθηκε: 20/12/18 - 14:30

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε σε ένα ακόμη παιχνίδι απογοητευτικό πρόσωπο γνωρίζοντας τη συντριβή από την Ρεάλ Μαδρίτης (89-68) αποτέλεσμα που φέρνει μεγάλλες αλλαγές σε ολόκληρο το οικοδόμημα του συλλόγου.

Στους «πράσινους» δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση μιας και το θέμα δεν είναι τόσο η ήττα όσο η εικόνα που αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει. Η κατάσταση πλέον έχει περιέλθει σε ορι, γεγονός που καθιστά επισφαλή την θέση ακόμη και του Τσάβι Πασκουάλ. Για πρώτη φορά επί θητείας του Καταλανού τεχνικού διαπιστώνονται σκέψεις αλλαγής προπονητή και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Αντιθέτως, η απόφαση για τους παίκτες κάνει λόγο για άμεση αλλαγή μιας και υπάρχει σοβαρό ζήτημα. Πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι δύο ξένοι σέντερ, Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε. Για τον Γκαμπονέζο άσο οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις ήταν διαφορετικές με την επιστροφή του στο «τριφύλλι», την ώρα που για τον Αμερικανό το ακριβό συμβόλαιό του αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων είναι μεγάλο βάρος για την ομάδα

Ουσιαστικά, υπάρχουν παίκτες που «τελειώνουν» άμεσα από το ρόστερ και το παιχνίδι με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο (21/12, 21:00) θα δείξει το μέλλον πολλών από την χρησιμοποίησή τους ή μή κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Τέλος, στην διοίκηση υπάρχουν σκέψεις για πρόστιμο μέσα στην μέρα λόγω των αρνητικών εμφανίσεων, της απάθειας αλλά και της ασέβειας προς τον κόσμο που το περασμένο καλοκαίρι στήριξε την προσπάθεια αγοράζοντας σχεδόν 10.000 εισιτήρια διαρκείας.