Premier League: Σάρωσε την Έβερτον η Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Premier League: Σάρωσε την Έβερτον η Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/12/18 - 21:24

Κανέναν… οίκτο δεν έδειξε απέναντι στην Έβερτον η Τότεναμ, επικρατώντας 6-2 στο «Goodison Park» και μείωσε στους δύο βαθμούς από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι, που το Σάββατο υπέστη ήττα-σοκ από την Πάλας.

Ντέρμπι μόνο για ένα… σκάρτο ημίχρονο ήταν το παιχνίδι, που έκλεισε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Premier League. Δύο γκολ σημείωσε ο Κέιν, άλλα τόσα ο Σον που έβγαλε και ασίστ.

Ο Γουόλκοτ άνοιξε το σκορ στο 21’, αλλά στη συνέχεια οι «spurs» κυριάρχησαν. Ο Σον έφερε την κατάσταση στα ίσα στο 27’, ενώ ο Ντελέ Άλι έδωσε προβάδισμα τους φιλοξενούμενους. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν… κοίταξε πίσω η Τότεναμ. Ο Κέιν έβαλε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της ζωής του στο 42’. Ο Τρίπιερ εκτέλεσε φάουλ χαμηλά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο διεθνής φορ την έσπρωξε στα δίχτυα στη συνέχεια.

Ο Έρικσεν δεν γινόταν να λείψει από τη… γιορτή και μ’ ένα από τα γνωστά του τέρματα, κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα (48’), ενώ λίγο μετά η Έβερτον μείωσε με την ωραία προσπάθεια του Σιγκούρντουσον.

Η ομάδα του Σίλβα συνέχισε να παίζει ψηλά (υπερβολικά ψηλά βάσει των επιθέσεων που είχε δεχθεί), η Τότεναμ συνέχισε να σκοράρει και στο 61’, ο Σον ζευγάρωσε τα τέρματά του. Το κερασάκι στην… τούρτα μπήκε στο 74’ με το πλασέ του Κέιν από το γύρισμα του Ασιάτη.