Survivor: Αλλάζει την prime time

 
Survivor: Αλλάζει την prime time

Ενημερώθηκε: 20/01/19 - 11:49

Survivor: Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του reality επιβίωσης έχει προγραμματιστεί για τις 2 Φεβρουαρίου.

Ο νέος κύκλος θα αλλάξει τα πάντα στο κανάλι του Φαλήρου, ενώ το φετινό reality θα έχει πολλές διαφορές με τα προηγούμενα.

survivor Ελλάδα – Τουρκία

Όπως αναφέρει η Real to θα μεταδίδεται πέντε φορές την εβδομάδα από το Σάββατο έως την Τετάρτη. Η αλλαγή έγινε με εντολή του Τούρκου παραγωγού ώστε το πρόγραμμα να μεταδίδεται ταυτόχρονα και στις δυο χώρες, αλλά και για να σταματήσουν οι διαρροές (spoiler).

Αυτό φέρνει και μια τεράστια αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Στην υγειά μας

Survivor Πανόραμα

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια η εκπομπή «» θα μεταδίδεται Παρασκευή και όχι Σάββατο. Από εκεί και πέρα η εκπομπή «» θα μεταδίδεται καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι.

MasterChef

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα στις 21:00 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του από τη συχνότητα του Star. Τις τρεις πρώτες εβδομάδες θα μεταδίδεται Δευτέρα και Τρίτη ενώ με το τέλος των οντισιόν θα βλέπουμε 5 επεισόδια κάθε εβδομάδα (Δεύτερα με Παρασκευή) ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα μεταδίδεται το Masterlass.

Μην ψαρώνεις

Σύμφωνα πάντα με την «Real» η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «» θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα.

X-Factor

Επίσης την Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα ο έκτος κύκλος του YFSF με αρκετές αλλαγές, ενώ στάση αναμονής τηρεί το Open για την πρεμιέρα του «» με τη Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση.