Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 23/01/19 - 23:58

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, βάζοντας σε νέα δεδομένα την επικοινωνία. Η Σελήνη από την Παρθένο, σταθεροποιεί τις καταστάσεις, ακόμη και αν υπάρχει θόλωση της πραγματικότητας.

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τις κοινωνικές σας επαφές. Η Σελήνη στον τομέα τις εργασίας ανανεώνει ένα θέμα που έχει καθυστερήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας, περίοδο και σήμερα θα πρέπει να ενεργοποιήσετε κάποια παλιά σας σχέδια που μπορεί να σας επιφέρουν σημαντικά κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου θα αρχίσει σταδιακά να σας κάνει περισσότερο ευέλικτους σε επαγγελματικά θέματα. Ένα ταξίδι θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες και νέες ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής σήμερα θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα επαναφέρει στην καθημερινότητα σας κάποια οικονομικά θέματα που εκκρεμούν. Η Σελήνη στην Παρθένο ανανεώνει την κακή σας διάθεση.

ΛΕΩΝ: Οι συντροφικές σχέσεις, οι συνεργάτες και οι ουσιαστικές σχέσεις της ζωής σας, θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο. Οικονομικά θέματα θα έχουν μια καλή πορεία, αλλά προσέξτε τις παραπλανήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο σας δυναμώνει ψυχολογικά και κάνει τις σχέσεις σας υγιέστερες. Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας δείξει τον τρόπο να κερδίσετε μια επαγγελματική συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ: Συναισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και ίσως να πρέπει να συζητήσετε πιο ανοιχτά για κάτι που βαραίνει την ψυχή σας. Ίσως να πρέπει να απομονωθείτε για λίγο, ώστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μια ευαίσθητη περίοδο, που αφορά τα θέματα της οικογένειας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα πρέπει σήμερα λοιπόν να σκεφτείτε πιο ώριμα, για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας προβληματίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα ασχοληθείτε με επιτυχία για κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και το πιο πιθανό είναι να επωφεληθείτε και οικονομικά. Ένα ταξίδι προορίζεται για να σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μέρες αυτές είναι κάπως δύσκολες, αλλά πολύ πιθανόν να ανατρέψετε κάποια προγνωστικά και να τα φέρετε στα δικά σας μέτρα. Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες θα αρχίσουν να παίρνουν μια καλή τροπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα κάνει την είσοδο του ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο και θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα σας κάνει να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα, με τις συνεργασίες σας βάζοντας νέες βάσεις σε αυτά. Ο Ερμής στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο σας υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας