Power of love: Νικήτρια η Φωτεινή Τράκα

 
Power of love: Νικήτρια η Φωτεινή Τράκα

Ενημερώθηκε: 02/02/19 - 09:39

Power of love: Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του reality μόδας με την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.

Το σόου ήταν φαντασμαγορικό ενώ οι έξι φιναλίστ Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Μαρία Λέκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Νίνα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Σιαμπάνη και Φωτεινή Τράκα από την αρχή του τελικού δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγωνία τους.

Οι έξι διαγωνιζόμενες με τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει από όλη την εβδομάδα κρίθηκαν τώρα και από το τηλεοπτικό κοινό. Η ψήφος των τηλεθεατών ήταν αυτή που καθόρισε τη μεγάλη νικήτρια, η οποία κέρδισε εκτός από το μεγάλο έπαθλο και το στέμμα της βασίλισσας του στυλ.

Αν και ο τελικός ήταν μαγνητοσκοπημένος λίγο τα μεσάνυχτα, ήρθε η στιγμή για τη live σύνδεση και ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας, αφού στο τελικό αποτέλεσμα είχε λόγο και το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά την ψηφοφορία και τις βαθμολογίες λοιπόν νικήτρια αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα η οποία πήρε και το χρηματικό έπαθλο. Στην 2η θέση ήρθη η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και στην 3η η Χριστίνα Παπαδέλλη. Στην 4η θέση ήρθε η Μαρία Λέκα και στην Πέμπτη η Ιωάννα Σιαμπάνη, ενώ τελευταία των φιναλίστ ήταν η Νίνα Παπαιωάννου.