Τηλεθέαση (13/02): To δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ χάνει συνεχώς έδαφος – Στο πάτο παραμένει το Open

 
Τηλεθέαση (13/02): To δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ χάνει συνεχώς έδαφος – Στο πάτο παραμένει το Open

Ενημερώθηκε: 14/02/19 - 12:50

Τηλεθέαση (13/02): Δεν λέει να αλλάξει η κατάσταση με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ το οποίο συνεχίζει να χάνει έδαφος.

Τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου βλέπουν το δελτίο τους να πελαγοδρομεί στις τελευταίες θέσεις και τίποτα φαίνεται ότι δεν μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Αν και έγιναν προσπάθειες με την αλλαγή της θεματολογίας του δελτίου η οποία διευρύνθηκε το τηλεοπτικό κοινό δεν παρακολουθεί το δελτίο κάτι που σίγουρα έχει φέρει έντονο προβληματισμό στους διαδρόμους του καναλιού. Υπάρχει άραγε κάποιο κρυφό χαρτί που θα πέσει στο τραπέζι και θα φέρει την ανάκαμψη στα νούμερα; Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται.

Open

Από την άλλη στο η κατάσταση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι άλλο από τραγική. Τα μονοψήφια συνεχίζονται και τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται σε απόγνωση. Ο ανταγωνισμός έχει ξεφύγει έτη φωτός μακριά και οι άνθρωποι του καναλιού αντί να ασχοληθούν με την ανάκαμψη του δελτίο επιδίδονται σε «έρευνες» για την διαρροή της συνομιλίας του Πρωθυπουργού με την Έλλη Στάη. Πάντως μέχρι τώρα δεν φαίνεται να υπάρχουν λύσεις.

ΑΝΤ1

Alpha

STAR

Από την άλλη ο με τον κοντράρονται για την πρωτιά την ώρα που το στέκεται αξιοπρεπέστατα πίσω τους, ενώ κάποιες φορές σφηνώνεται ανάμεσά τους.

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων για την Τετάρτη που πέρασε:

ANT1 NEWS 19,1

STAR NEWS 17,1

ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 15,5

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 9,4

OPEN NEWS 4,1

ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 2,0