Επιτέλους, νύφη η Καινούργιου

 
Επιτέλους, νύφη η Καινούργιου

Ενημερώθηκε: 18/02/19 - 15:24

Οταν κάτι το θέλεις πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το πετύχεις, ισχυρίζεται ο Πάουλο Κοέλιο στον «Αλχημιστή» και η Κατερίνα Καινούργιου τα κατάφερε επιτέλους και ντύθηκε νυφούλα!

Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε πρώτη φορά στη ζωή της νυφικό -όχι λόγω του Τριωδίου που άνοιξε, αλλά για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης- και το ευχαριστήθηκε από τα βάθη της ύπαρξής της! Το στράπλες λαμπερό φόρεμα τής πήγαινε πολύ και ομολογουμένως ήταν μία κούκλα.

Ατυχη στα προσωπικά της

Για το νυφικό χτένισμα αφέθηκε στα χέρια του Βασίλη Μπουλούμπαση και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Μάλιστα, δεν δίστασε να αστειευτεί μέσα από τα Instagram Stories της, γράφοντας: «Πρώτη φορά θα φωτογραφηθώ με νυφικό… Είπα να το βάλω, αφού δεν θα το βάλω ποτέ στη ζωή μου»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ξανθιά οικοδέσποινα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» έχει δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Ωστόσο, έως τώρα έχει σταθεί άτυχη στα προσωπικά της, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ο κατάλληλος. Ο τελευταίος δεσμός της με τον οικονομολόγο Νάσο Αναστασόπουλο, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και με τους καλύτερους οιωνούς, έληξε άδοξα λίγες εβδομάδες πριν.

Espresso

Πηγή: