ΑΕΚ: Μπασκετικό "σπίτι" από τη νέα σεζόν!

 
ΑΕΚ: Μπασκετικό "σπίτι" από τη νέα σεζόν!

Ενημερώθηκε: 07/04/19 - 17:10

Η ΑΕΚ μοιάζει να βρίσκεται στην τελική ευθεία, από το να εγκριθεί η δυνατότητά της να έχει ως έδρα το γήπεδο, όπου τώρα βρίσκεται το Κλειστό της πάλης, στα Άνω Λιόσια!

Σύμφωνα με την "Live Sport", στα μέσα αυτής της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει η ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου), ώστε να αποφασίσει αν εγκρίνει το εν λόγω έργο. Εφόσον κάτι τέτοιο γίνει, τότε στην ΑΕΚ δε θα χρονοτριβήσουν και θα προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες εργασίες.

Η κατασκευή της «αρένας» θα χρειαστεί τη δαπάνη ενός ποσού των περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Μάκης Αγγελόπουλος θα χρειαστεί να ξοδέψει περίπου το τετραπλάσιο ποσό, για όλα τα έργα στο Κλειστό. Οι εργασίες αυτές θα διαρκέσουν, αν όλα πάνε καλά, περίπου ένα εξάμηνο, κάτι που σημαίνει πως από την έναρξη της σεζόν 2019-2020 η ομάδα θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο.

Η προοπτική του να αποκτήσει η ΑΕΚ γήπεδο στο συγκεκριμένο σημείο αντιμετωπίζεται και ως η ευκαιρία ανάπτυξης της περιοχής των Άνω Λιοσίων, με μια συνολική Ανάπλαση της περιοχής και τη δημιουργία ακόμη και «Εκπτωτικού Χωριού». Πρόκειται για μια συνολική επένδυση, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 20 εκατομμύρια ευρώ.