Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (09/04) το αυτοκίνητο

 
Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (09/04) το αυτοκίνητο

Ενημερώθηκε: 09/04/19 - 11:29

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας νικητές ήταν για ακόμη μια φορά η «Λευκοί» οι οποίοι κέρδισαν το φαγητό που ήταν τέσσερα κομμάτια πίτσα και ένα αναψυκτικό. Η «μαύρη» ομάδα ηττήθηκε για ακόμη μια φορά και πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο αδύναμη από τις δυο.

Survivor

Οι παίκτες των δυο ομάδων θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο που δεν είναι άλλο από ένα αυτοκίνητο. Μαύροι και Λευκοί θα μπουν σε έναν και δύσκολο στίβο σε έναν βραδινό αγώνα για το μεγάλο έπαθλο του .

Σήμερα επίσης θα δούμε το Συμβούλιο του νησιού στο οποίο θα ανακοινωθεί ποια παίκτρια θα αποχωρήσει. Μια από τις Σουντέ και Μελίσσα συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και σήμερα θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ακόμη δεν μπορούμε να σας δώσουμε διαρροές (spoiler) για τον παίκτη που κερδίζει σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε διαρροές (spoiler) σχετικά με αυτόν που θα πάρει στα χέρια του το αυτοκίνητο.

View this post on Instagram

Νέο συναρπαστικό επεισόδιο Survivor αύριο στις 20:50, στον @skaitv.gr! Stay tuned!? ... #SurvivorGR #Survivor2019 #NewEpisode #SkaitvGR @sakiswp

Survivor Greece

A post shared by (@survivorgreece) on