Τραγωδία στην Θήβα: Πολύ σοβαρά η 8χρονη, οι έρευνες της Αστυνομίας

 
Από πιστόλι η αδέσποτη σφαίρα που έστειλε την 8χρονη στην εντατική να χαροπαλεύει-Οι τελευταίες εξελίξεις

Πηγή Φωτογραφίας: tvstar.gr

Ενημερώθηκε: 29/04/19 - 20:00

Το 8χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι ανήμερα του Πάσχα, εξακολουθεί να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, η

Την ίδια στιγμή, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για να βρεθεί ο ένοχος και σε αυτό το πλαίσιο, ήδη η βολίδα που αφαίρεσαν οι γιατροί από το κεφάλι της μικρούλας κατά την διάρκεια του κρίσιμου χειρουργείου, παρελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε προς βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα επιμέρους κρίσιμα στοιχεία, όπως ο τύπος του όπλου, που όπως φαίνεται είναι από πιστόλι και όχι καραμπίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, την Τρίτη θα βρεθεί στη Θήβα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, για ερευνήσει από πού προήλθε η αδέσποτη σφαίρα.

Τραγωδία στην Θήβα: Διασωληνωμένο κοριτσάκι από αδέσποτη σφαίρα! (video)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία για το ποιοι είχαν γλέντι την ώρα που έγινε το κακό

Ώρες αγωνίας για το 8χρονο κοριτσάκι

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη το κορίτσι βρέθηκε να χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα που άκουσε το κλάμα του κοριτσιού και είδε τον πατέρα να μεταφέρει το παιδί του στο νοσοκομείο.