Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα Σάββατο (4/5) την πρώτη ασυλία

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα Σάββατο (4/5) την πρώτη ασυλία

Ενημερώθηκε: 04/05/19 - 20:30

Survivor spoiler: Έτοιμοι να παρακολουθήσουμε και απόψε Σάββατο (4/5) το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

έπαθλο

Την Πέμπτη (2/5) παρακολουθήσαμε έναν ακόμα αγώνισμα με φαγητό, στο οποίο νικητές ήταν οι «Άσπροι», ενώ αντίστοιχα οι «Μαύροι» κέρδισαν το αγώνισμα επιβίωσης που ακολούθησε. Σήμερα, τα πράγματα «ζορίζουν» ακόμα περισσότερο αφού και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, όπου θα κριθεί η πρώτη ασυλία.

Στο σημερινό αγώνισμα τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίεργα, μετά και τα όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Πελεκάνος, σχετικά με τις προσπάθειες του Χικμέτ να διώξει την Σαμπριέ από τον Άγιο Δομίνικο. Πληροφορίες πάντως λένε ότι και στο αποψινό επεισόδιο δεν θα αποφευχθούν και αυτή τη φορά οι εντάσεις. Στο τρέιλερ μάλιστα είδαμε τον Χικμέτ να τσακώνεται με τη Ρία και στη συνέχεια να τα βάζει με τον Έμρε.

Τι θα γίνει όμως στο σημερινό επεισόδιο; Ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία, οι «Άσπροι» ή οι «Μαύροι»; Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, την πρώτη ασυλία κερδίζουν σήμερα...

1

thepressroom.gr

... «Μαύροι», που θα κάνουν το 1-0 στις νίκες για την ασυλία. Ωστόσο, οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, οπότε σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη την διαρροή για το αποτέλεσμα. Εάν υπάρξει νεότερη ενημέρωση, θα επανέλθουμε πάλι εδώ στο για το οριστικό αποτέλεσμα.