Τελικός Κυπέλλου: Δικέφαλοι ξανά στη μάχη!

 
Τελικός Κυπέλλου: Δικέφαλοι ξανά στη μάχη!

Ενημερώθηκε: 11/05/19 - 14:22

Για 6η φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος και 3η συνεχόμενη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο άδειο ΟΑΚΑ με έπαθλο το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά από διαφορετική αφετηρία βέβαια, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει στεφθεί πρωταθλητής για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια και να έχει τον αέρα του φαβορί απέναντι στην Ένωση που τερμάτισε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Παρασκευής 10/5. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής πλην των γνωστών παικτών που απουσιάζουν. Ο Πρωταθλητής θα παραταχθεί δίχως τον αρχηγό του, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τους μακροχρόνια απόντες Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αυριανού τελικού, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις όλων των παικτών του, αλλά και του Ρουμάνου τεχνικού που θα ανακοινώσει ανήμερα του τελικού την αποστολή για τον αγώνα. Φαίνεται πάντως πως είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις του και το δίλημμα αφορά δύο θέσεις.

Από την πλευρά της Ένωσης, η προετοιμασία για τον τελικό του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε με προπόνηση στα Σπάτα και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παρακολουθεί από κοντά την τελευταία προπόνηση. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, επικρατεί δίψα για την αναμέτρηση και για ρεβάνς σε μια χρονιά που το Κύπελλο, δεν θα τα διορθώσει όλα, αλλά σίγουρα θα βελτιώσει πολύ την εικόνα για την φετινή πορεία της ομάδας. Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή, σε μια κίνηση να κρατήσει τους πάντες σε εγρήγορση.