Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (22/05) το έπαθλο

 
Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (22/05) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 22/05/19 - 11:16

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Κατερίνα Δαλάκα

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε ένα αγώνισμα γεμάτο ένταση και πάθος το οποίο κέρδισε με σκορ 10-8 για άλλη μια φορά η μαύρη ομάδα. Πριν να μπουν οι παίκτες στον στίβο εκτυλίχθηκε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και Ρίας.

Οι δυο παίκτριες σχεδόν τσακώθηκαν με αφορμή την ατάκα της Ρίας, η οποία δήλωσε ότι περιμένει να βρεθεί αντιμέτωπη με την Κατερίνα. Η της είπε ότι την επιλέγει η Δήμητρα πάντοτε, με τη Ρία να απορεί και την Κατερίνα να της λέει ότι παίζει με τη Σεντά αντίπαλο.

Συμβούλιο του νησιού

Εν συνεχεία έγινε το στο οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί είναι η Ρία, η οποία με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και αφού τους χαιρέτησε έναν-έναν πήρε τη δάδα της και αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού και το Survivor.

έπαθλο

Σήμερα το αγώνισμα για το είναι απαιτητικό. Οι παίκτες αγωνίζονται στα τυφλά και προσπαθούν να ακολουθήσουν τις εντολές ενός συμπαίκτη τους, ενώ ο στόχος είναι πολύ δύσκολος.

Ποιος θα κερδίσει. Χωρίς να αποτελεί διαρροή (spoiler) αλλά εκτίμηση δική μας μπορούμε να σας πούμε ότι η μάυρη ομάδα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μπαίνει σαν φαβορί στο αγώνισμα, χωρίς να αποκλείεται η ανατροπή από την άσπρη ομάδα. Αργότερα θα επανέλθουμε με τις διαρροές (spoiler) σχετικά με τους σημερινούς νικητές.

View this post on Instagram

Δείτε αύριο στο Survivor? #SurvivorGR #Survivor2019 #NewEpisode #SkaitvGR @skaitv.gr

Survivor Greece

A post shared by (@survivorgreece) on