Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (29/05) τον αγώνα επάθλου

 
Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (29/05) τον αγώνα επάθλου

Ενημερώθηκε: 29/05/19 - 11:13

Survivor spoiler: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Σάκης Τανιμανίδης

Στο επεισόδιο της Τρίτης παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα με έπαθλο το ταξίδι στη Μύκονο. Οι επίλεκτοι είχαν κάνει ήδη το 1-0 από την Δευτέρα και χρειαζόντουσαν μια ακόμη νίκη για να πάρουν το μεγάλο έπαθλο. Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση κέρδισαν για ακόμη μια φορά τους παλαίμαχος και θα ταξιδέψουν στο νησί των ανέμων, ενώ θα τους συνοδεύσει ο .

Επίσης είδαμε ότι η πείνα βασανίζει για τα καλά τους παίκτες. Ο Γιουσούφ την ώρα που καθόταν στην παραλία είδε έναν καρχαρία και σκέφτηκε ότι αν τον χτυπούσε με τον ψαροντούφεκο θα είχαν αρκετό κρέας. Μπήκε μέσα στη θάλασσα προσπαθώντας να τον χτυπήσει με το ψαροντούφεκο, ενώ οι συμπαίκτες του τον παρακαλούσαν να παρατήσει το ριψοκινδυνευμένο εγχείρημα.

Επίσης ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μια μεγάλη έκπληξη αφού ανακοίνωσε ότι πλέον οι παίκτες του Survivor θα μένουν στην ίδια παραλία.

αγώνισμα επάθλου

Σήμερα το βράδυ θα δούμε ένα κλασικό . Ο στίβος είναι μεγάλος και δύσκολος ενώ στο τέλος οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή αφού τους περιμένει ένας δύσκολος στόχος. Οι άσπροι θέλουν όσο τίποτα άλλο να κερδίσουν το σημερινό έπαθλο αφού είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τα λιγότερα. Από την πλευρά της η μαύρη ομάδα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Ποιος θα κερδίσει σήμερα; Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να σας δώσουμε διαρροές (spoiler) για τους νικητές τους σημερινού αγωνίσματος επάθλου του Survivor. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) σχετικά με την ομάδα που θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

Δείτε στο επόμενο επεισόδιο: αγώνες που κόβουν την ανάσα, οι δύο ομάδες μετακομίζουν στην ίδια παραλία & ένα special έπαθλο με γευστικό χαρακτήρα ? ... #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Survivor Greece

A post shared by (@survivorgreece) on