Survivor spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (04/06) το έπαθλο

 
Survivor spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (04/06) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 04/06/19 - 11:01

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Συμβούλιο του Νησιού

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας τον οποίο κέρδισε η μαύρη ομάδα επιβεβαιώνοντας τις διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει από νωρίς το πρωί. Έτσι στο πήγε η μαύρη ομάδα με τους Τούρκους να ψηφίζουν έναν παίκτη για αποχώρηση και τους Έλληνες έναν ακόμη.

Το αποτέλεσμα έδειξε πως οι Τούρκοι ψήφισαν την Μπουσρά και οι Έλληνες από την πλευρά τους τον Οκάι. Μετά από μια χαλαρή μέρα που περιελάμβανε μαθήματα μαγειρικής, τώρα έρχονται τα σοβαρά γι' αυτή την εβδομάδα, με το ποιος θα αποχωρήσει, βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

αγώνισμα επάθλου

Survivor

Σήμερα το του είναι κρίσιμο για πολλούς και διάφορους λόγους. Η άσπρη ομάδα θέλει μια νίκη ώστε να ανασυνταχθεί μετά από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Μια ακόμη ήττα σήμερα θα ρίξει κι άλλο την ψυχολογία, ενώ θα μείνουν ξανά πεινασμένοι. Από την πλευρά τους οι «μαύροι» είναι πολύ καλά και ότι επιχειρούν τους βγαίνει. Θεωρούνται φαβορί για τη σημερινή νίκη, αρκεί να το αποδείξουν μέσα στον στίβο μάχης.

αγωνίσματος επάθλου

Survivor

Ποιος θα κερδίσει σήμερα; Ακόμη δεν μπορούμε να σας δώσουμε διαρροές (spoiler). To μόνο που θα σας πούμε είναι ότι η μαύρη ομάδα θεωρείται φαβορί, χωρίς να αποκλείεται η ανατροπή. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επανέλθουμε με τιε σίγουρες διαρροές (spoiler) για τους νικητές του σημερινού του .

View this post on Instagram

Δείτε αύριο στο Survivor? #SurvivorGR #Survivor2019 #NewEpisode #SkaitvGR @skaitv.gr

Survivor Greece

A post shared by (@survivorgreece) on