Χώρισε η Άννα Κορακάκη

 
Χώρισε η Άννα Κορακάκη

Ενημερώθηκε: 21/07/19 - 13:51

Άννα Κορακάκη: Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, με τον Γάλλο σκοπευτή, Πιερ-Έντμον Πιασεκί, η όμορφη πρωταθλήτριά μας Άννα Κορακάκη, χώρισε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στην Real News αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς ο χωρισμός έχει συμβεί αρκετούς μήνες πριν.

«Αυτό έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αρκετούς μήνες πριν. Δεν είναι φρέσκο ώστε να χρειάζομαι διακοπές για να ξεδώσω. Σίγουρα όμως επειδή αυτό το καλοκαίρι είναι το τελευταίο πριν τους Ολυμπιακούς 2020 στο Τόκιο, χρειάζομαι χαλάρωση» ανέφερε η πρωταθλήτριά μας της σκοποβολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες οι δυο αθλητές είχαν περάσει πολλά μαζί και ο Πιέρ, (τον βλέπεται με την Άννα στην φωτό κάτω), ήταν στο πλευρό της όλο το διάστημα της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για πολλά άλλα μετάλλια της Άννας.

Χώρισε η Άννα Κορακάκη

Για το αν σκέφτεται να κάνει σύντομα οικογένεια η Άννα Κορακάκη είπε πως «εννοείται! Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια».

Ανέφερε δε, και το πρότυπό της: «Η μητέρα μου είναι πραγματικά το είδωλό μου. Θα ήθελα πολύ να της μοιάσω και ως μητέρα και ως σύζυγος».

Με στόχο τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020, η Άννα Κορακάκη που σπουδάζει ειδική αγωγή στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Θράκης, έχει κάνει μια παύση στις σπουδές της και αυτό το καλοκαίρι θα ξεκουραστεί προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς αγώνες.