Εξαφάνιση 35χρονης στην Ικαρία: Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο νησί

 
Εξαφάνιση 35χρονης στην Ικαρία: Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο νησί

Ενημερώθηκε: 07/08/19 - 16:52

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία όπου παραθέριζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (07/08) έφτασε στην Ικαρία κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα κεντρικά των Αθηνών προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση. Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει ότι η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει την υπόθεση ως μια εξαφάνιση, αφού ψάχνει μήπως πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάτι άλλο.

Από το βράδυ της Τρίτης έχουν φτάσει στο νησί αστυνομικοί με ελικόπτερο του υπουργείου εθνικής άμυνας αστυνομικοί με συσκευή γεωεντοπισμού με σκοπό να βρουν το κινητό τηλέφωνο της αστροφυσικού.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος σύντροφος της. Ο άνδρας δεν έχει πέσει σε καμιά αντίφαση, ενώ δεν έχει εκδηλώσει κάποια περίεργη συμπεριφορά.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να δείχνει ότι κάτι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ενώ σε ο,τι αφορά στις σταγόνες αίματος όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους σε δυο σημεία. Το πρώτο είναι το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και το άλλο ο ιατρικός της φάκελος καθώς οι πληροφορίες λένε ότι έχει ιστορικό που αφορά σε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι έρευνες κινούνται προς όλα τα επίπεδα και οι δύο αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που μεταβαίνουν στο νησί αφού ενημερωθούν και διαβάσουν τη δικογραφία θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα για να λύσουν το μυστήριο.