Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός από την επερχόμενη σειρά γιορτάζει

 
melisses

Ενημερώθηκε: 17/08/19 - 00:35

Άγριες Μέλισσες: Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν χρόνια πολλά στην ηθοποιό Μαρία Κίτσου η οποία είναι μια από τους ηθοποιούς που θα δούμε στην επερχόμενη σειρά του ΑΝΤ1. Παρόλα αυτά όπως έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Facebook γιορτάζει στις 21 Νοεμβρίου αλλά και στις 28/10, γιατί οι γονείς της την είχαν «τάξει» όταν ήταν μωρό. Υπάρχει και κάποιος άλλος όμως που γιόρταζε χθες από τη σειρά...και μάλιστα είχε γενέθλια!

H ανάρτηση της Μαρίας Κίτσου:

Για τη Μαρία Κίτσου

Με αφορμή τα σχόλια για τη γιορτή να σημειώσουμε οτι η Μαρία Κίτσου είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.Το 2009 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «Καρυωτάκης», ενσαρκώνοντας το πρόσωπο της ποιήτριας Μαρία Πολυδούρη. Το 2012 κατέκτησε το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την ερμηνεία στα «Ορφανά» του Ντένις Κέλι, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Για το ίδιο βραβείο ήταν υποψήφια και το 2008, για την ερμηνεία της στην παράσταση «Στον βυθό» του Μαξίμ Γκόρκι.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες : O άνδρας που «έστησε» τηλεοπτικά τη σειρά

Γιορτάζει η Μελίνα Τσαμπάνη

Αυτή που όντως γιόρταζε είναι η συγραφέας και σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη! Τον Δεκαπενταύγουστο έχει γενέθλια! Αρκετοί της ευχήθηκαν χρόνια πολλά ενώ πλήθος ανθρώπων τις εύχονται καλή επιτυχία για τη νέα σειρά. Όπως γράφουν στα σχόλια τους φαίνεται ότι θα είναι εξαιρετική.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες: H υπόθεση, το καστ... και ότι θέλετε να ξέρετε για τη νέα σειρά

melina
me

Who is who

H Mελίνα Τσαμπάνη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε νομικά στο Α.Π.Θ. και Filmmaking Studies στο UWCN. Έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. «Ο πρώτος αμέθυστος» είναι η πρώτη της συγγραφική απόπειρα.