Άγριες Μέλισσες: H υπόθεση, το καστ... και ότι θέλετε να ξέρετε για τη νέα σειρά

melisses.png
Ενημερώθηκε: 14/08/19 - 19:39

Άγριες Μέλισσες έρχονται στον ΑΝΤ1 το Σεπτέμβριο και από ότι φαίνεται θα ανεβάσουν τα νούμερα του καναλιού στα ύψη. Πρόκειται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, για την τηλεοπτική παραγωγή (για σίριαλ) με το μεγαλύτερο μπάτζετ. Όχι αυτής της σεζόν, ολόκληρης της δεκαετίας. Ποια θα είναι τα μεγάλα ονόματα που ακούγονται ότι θα πρωταγωνιστήσουν; Όλα όσα θέλετε να ξέρετες για την νέα δραματική σειρά. 

melisses

Σκηνοθέτης θα είναι ο Λευτέρης Χαρίτος, που είχε βάλει τη σφραγίδα του και στο πολυσυζητημένο «Νησί» του Mega (σ.σ. τη Σπιναλόγκα, αν θυμάστε το θρυλικό σίριαλ στο θρυλικό κανάλι).Δεν γνωρίζουμε επακριβώς αν θα είναι κάτι αντίστοιχο, όμως, όταν μιλάμε για δημιουργία χωριών με πλατείες και γειτονιές τους -εννοείται, ότι μεγάλο μέρος του σεναρίου θα γυριστεί σε εσωτερικούς χώρους- σίγουρα αναφερόμαστε σε ένα πολύ απαιτητικό, δύσκολο, επομένως και επίπονο οικονομικά πρότζεκτ.

melisses

Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ονόματα που είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου όπως αυτό της Κάτιας Δανδουλάκη, του Γιάννη Φέρτη, του Λεωνίδα Κακούρη και άλλους πολύ σημαντικούς ηθοποιούς όπως η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιώργος Σουξές και η Θεοφανία Παπαθωμάαλλά και νέους εξίσου ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσοπουλος και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η ομάδα αυτή των ηθοποιών αναμένεται να συμπληρωθεί και με άλλους ηθοποιούς για μικρούς ή και μεγάλους ρόλους… Τον ρόλο της μεγαλύτερης αδελφής θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου, αυτόν της μεσαίας, η Έλλη Τρίγκου, ενώ δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό ποια ηθοποιός θα κρατήσει τον ρόλο της μικρότερης.

m

Όσο για τα γυρίσματα, αναζητούνται locations στον Θεσσαλικό Κάμπο, ενώ ξεκινάνε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Ιούλιο.

Διαβάστε επίσης: Η κόρη μου (14/8): Η Οϊκιού χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών

 

Η υπόθεση της σειράς

Τρεις γυναίκες, τρεις αδελφές που την δεκαετία του ’50, μένουν ορφανές, μόνες τους σε αυτόν τον κόσμο, χωρίς να της προειδοποιήσει κανείς και χωρίς να έχουν προετοιμαστεί καθόλου για αυτό, μένουν ολομόναχες και αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη, να ενωθούν σαν μια γροθιά.

Η Ελένη που είναι η μεγαλύτερη κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες, ωστόσο το γεγονός ότι είναι ανύπαντρες γυναίκες σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και σε μια εποχή που το απαγορεύει δεν τις βοηθά σε αυτό. Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης) τους χτυπά την πόρτα και ζητά το χέρι της Ελένης, εκείνη διχάζεται ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά.

Η λογική της, της λέει πως αυτός ο γάμος είναι η μόνη λύση για να ζήσουν αυτή και η αδελφές της, όχι μόνο με αξιοπρέπεια αλλά και με άνεση ενώ η καρδιά της επιμένει να αρνηθεί την πρόταση, γιατί ο μοναδικός άνδρας που ερωτεύτηκε ποτέ στη ζωή της είναι ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος).

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Η Ελένη ακολουθεί τη φωνή της ...επιβίωσης

Φυσικά, η Ελένη όσο και αν πονάει επιλέγει να ακολουθήσει την φωνή της λογικής και παρόλο που είναι σίγουρη ότι ο γιος του Σεβαστού δεν την αγαπά και πως το μόνο που θέλει στην πραγματικότητα είναι να εκμεταλλευτεί την περιουσία και τα κτήματα των τριών αδελφών, δέχεται να τον παντρευτεί αλλά με λευκό γάμο.

Ενώ στο χωριό επιστρέφει και ο Λάμπρος μόνο που τώρα πια είναι παντρεμένος και δείχνει να έχει ξεχάσει ολοκληρωτικά την Ελένη. Μετά από αυτό η Ελένη έχει και έναν λόγο παραπάνω να παντρευτεί τον Σέργιο, ο γάμος τους γίνεται με κάθε επισημότητα, παρά της αντιρρήσεις της Μυρσίνης Σεβαστού(Κατερίνα Διδασκάλου)η οποία δεν αποδέχεται με τίποτα την Ελένη.

Ο Σέργιος παρόλο που είχαν συμφωνήσει εξ αρχής ότι ο γάμος τους θα είναι λευκός, φαίνεται να μην τηρεί τον λόγο του και όταν η Ελένη αρνείται πεισματικά να τον αφήσει να την αγγίξει, εκείνος αγριεύει και επιχειρεί να βιάσει μια από τις αδελφές της. Τότε τα τρία κορίτσια πέφτουν πάνω του με ορμή σαν άγριες μέλισσες και τον κατασπαράζουν. Αυτή είναι μόνο η αρχή…

Διαβάστε επίσης: Οργή (14/08): Όσα θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο