Ποιο είναι το κατάλληλο ζωάκι για εσάς σύμφωνα με το ζώδιό σας

 
animalday

Ενημερώθηκε: 04/10/19 - 00:07

Ακολουθεί ένα μίνι αφεριέρωμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, το οποίο μας αποκαλύπτει τα αστρολογικά κριτήρια με τα οποία θα μπορούσαμε να επιλέξουμε το κατάλληλο ζωάκι συντροφιάς. Τι πρέπει να προσέξουμε στο ταίριασμα μας;

Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά

«Με πολύ χαρά γράφω αυτό το αφιέρωμα, στους πιστούς μας φίλους, γιατί θεωρώ ότι οι σχέσεις αυτές, μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Για πολλούς είναι η συντροφιά, για άλλους η ασφάλεια, για κάποιους άλλους η ανάγκη της ανιδιοτελούς αγάπης. Μέσα από την Αστρολογία θα μπορέσετε να κάνετε την πιο σωστή επιλογή, ώστε να έχετε μεγαλύτερο ταίριασμα σε αυτή την τόσο σημαντική [υιοθεσία].

Αν λοιπόν θέλετε να έχετε μεγαλύτερο ταίριασμα στην επιλογή του μικρού σας τετράποδου ή φτερωτού, ή άλλου είδους φίλου, ρίξτε μία ματιά στα λίγα αυτά στοιχεία. Θα πρέπει να είναι συμβατό το ζώδιο του, με τον δικό σας Ήλιο, τον ωροσκόπο και την Σελήνη σας. Το ζώδιο της Σελήνης σας, είναι ακόμη πιο ενδεικτικό για την επιλογή ενός οικιακού ζώου.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι κάθε ζωάκι έχει τον δικό του χαρακτήρα, ακόμη και αν τα στοιχεία του είναι συμβατά με εμάς, δεν παύει να έχει και εκείνο το δικό του ωροσκόπιο, άρα και ξεχωριστό χαρακτήρα.

ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Εσείς που έχετε έντονο το στοιχείο της Φωτιάς στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα ζήσετε αρμονικά με ένα ζωάκι που ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Η ζωηράδα και η αντίληψη, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ταιριαστή συνύπαρξη σας.

ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

Εσείς που ανήκετε στα γήινα ζώδια, θέλετε ένα μεγάλο χώρο, για να συμβιώνετε με τους χαρούμενους φίλους σας. Η φροντίδα σας είναι απεριόριστη, αλλά το ίδιο επιθυμείτε και από την επιλογή του νέου μέλους της οικογένειας σας. Έτσι προτιμήστε να έχει γεννηθεί σε Γήινο ζώδιο ή ζώδιο του Νερού.

ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Εσείς που έχετε έντονο το στοιχείο του Αέρα στο ωροσκόπιο σας, έχετε μία μεγάλη γκάμα σε επιλογή του συντρόφου – ζώου, που σίγουρα δεν θα είναι ένα, αλλά μάλλον αρκετά. Η Σελήνη σας, αν βρίσκεται επίσης σε ζώδιο του Αέρα, είναι επιτακτική η ανάγκη της ποικιλίας, [ ιδίως στο ζώδιο των Διδύμων ].

ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Έχετε το στοιχείο του Νερού στο ωροσκόπιο σας?, αν ναι τότε βρείτε ένα ιδιαίτερα στοργικό και ήρεμο ζωάκι, που θα ισορροπεί τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Επίσης τα ενυδρεία γίνονται ένας μικρός παράδεισος, ιδίως όταν έχετεκαι την Σελήνη σας σε ζώδιο του Νερού