Φονικό στα Μέγαρα: «Τι έκανες ρε ψυχάκια;» φέρεται να είπε ο αδερφός της γυναίκας που δέχθηκε τα πυρά

 
Φονικό στα Μέγαρα: «Τι έκανες ρε ψυχάκια;» φέρεται να είπε ο αδερφός της γυναίκας που δέχθηκε τα πυρά

Ενημερώθηκε: 01/11/19 - 14:57

Απίστευτη η τραγωδία στα Μέγαρα με »πρωταγωνιστή» σοφρωνιστικό υπάλληλο που σκότωσε εν ψυτχρώ τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη σύζυγό του.

Ο 48χρονος γιατρός στο επάγγελμα δέχθηκε κατά πληροφορίες τέσσερις σφαίρες από τον δράστη ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο δράστης, ο οποίος παραδόθηκε τα ξημερώματα στην ΕΛ.ΑΣ., ήταν κουνιάδος του 48χρονου. Ο 51χρονος δράστης είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό με τη σύζυγό του (αδελφή του θύματος) και ενδεχομένως η αφορμή που όπλισε το χέρι του να ήταν το γεγονός ότι θεωρούσε ως υπαίτιο για τον χωρισμό του τον 48χρονο γιατρό.

Γείτονας που μίλησε σε δημοσιογράφους είπε ότι ο δράστης, ο οποίος αρχικά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, είπε σε κάποιον περιοίκο που βγήκε να δει από πού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί «μπες μέσα δεν είναι τίποτα, πυροτεχνήματα είναι».

Το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση είχε τρία παιδία τα δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονταν στο σπίτι ενώ το τρίτο ήταν σε άλλο όροφο του κτηρίου μαζί με τον θείο του, τον αδερφό δηλαδή της μητέρας του.

Κατά πληροφορίες ήταν αυτός ο αδερφός της 43χρονης που μπήκε στο σπίτι μετά το φονικό και φέρεται να είπε στον σωφρονιστικό υπάλληλο «τι έκανες ρε ψυχάκια;».

Συγκλονιστική για τα όσα συνέβησαν χθες είναι μαρτυρία γειτόνισσας του ζευγαριού στο iefimerida.gr: «Στις 18:50 ακούστηκαν πυροβολισμοί, έξι στο σύνολο. Οι 4 στην αρχή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα άλλοι δύο. Πριν δεν ακούστηκε καμία φασαρία, τα πράγματα ήταν ήρεμα». Η γειτόνισσα, στο άκουσμα των πυροβολισμών, έτρεξε με τον σύζυγό της στον τόπο του εγκλήματος. Με το που έφθασαν στο σπίτι, είδαν τον 48χρονο, ο οποίος είχε ακόμη τις αισθήσεις του, πεσμένο στο έδαφος, κοντά στην κεντρική πόρτα του σπιτιού. Μάλιστα, το θύμα, σύμφωνα με τη μάρτυρα, πίεζε το τραύμα, κοντά στη μηριαία αρτηρία, από τη σφαίρα. Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος ήταν γιατρός.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο δράστης μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού και πυροβόλησε πρώτα την 43χρονη. Ο 48χρονος βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς βγήκε έξω και δέχθηκε την επίθεση με σφαίρες από τον γαμπρό του. Κοντά στην είσοδο του σπιτιού ενδεχομένως βρέθηκε στην προσπάθειά του να πλησιάσει στην πόρτα για να ζητήσει βοήθεια. Εν τω μεταξύ, η τραυματισμένη σύζυγος του 48χρονου φώναζε και καλούσε σε βοήθεια.