Αυστραλία - Φωτιές: «Δαιμονικό πρόσωπο» σχηματίζεται μέσα στις φλόγες στην Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Αυστραλία - Φωτιές: «Δαιμονικό πρόσωπο» σχηματίζεται μέσα στις φλόγες στην Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 04/01/20 - 14:15

Είναι τέτοια η καταστροφική μανία από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, οι οποίες έχουν κάνει στάχτη 14 εκατ. εκτάρια και έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 1.200 σπίτια από τον περασμένο Σεπτέμβρη, που οι κάτοικοι της χώρας την αντιμετωπίζουν ακόμα και με μεταφυσικό τρόπο.

Από χθές, κάνει το γύρο του Διαδικτύου και των social media μία φωτογραφία από τις πυρκαγιές, με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να «βλέπουν» το πρόσωπο του διαβόλου να σχηματίζεται στις φλόγες.

pic.twitter.com/0SKtp7rXjS

Devil's face in Australian fire.
can you see it?

3 Ιανουαρίου 2020

Συγκεκριμένα, ο κτηνοτρόφος, Κρεγκ Κάλβερτ, που πέρασε 13 ώρες να μάχεται τη φωτιά μαζί με τον πατέρα του για να σώσουν το σπίτι τους στην περιοχή της Βιρτζίνια της Αυστραλίας, φέρεται να εντόπισε και ο ίδιος το δαίμονα στη φωτογραφία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο 7News.

pic.twitter.com/ohUiKaUaEZ

This pic sums up the Australian fires even with a demonic face inside it.

3 Ιανουαρίου 2020

«Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο δαιμονικό πρόσωπο ακριβώς μέσα στη φωτιά», είπε ο κτηνοτρόφος.

Δείτε το βίντεο:

Μαζικές εκκενώσεις 100.000 ανθρώπων διέταξαν οι αρχές στην Αυστραλία

Ο Κάλβερτ, μάλιστα, κάλεσε τον Αυστραλό πρωθυπουργό, Σκοτ Μόρισον, να «βγει μπροστά και να έθει μαζί μας, και να μην αφήσει άλλους ανθρώπους να πεθάνουν», με τα θύματα να έχουν φτάσει στους τουλάχιστον 21 νεκρούς.

«Ο κόσμος της Αυστραλίας είναι τρομοκρατημένος. Είναι γελοίο κ. Μόρισον. Παρακαλώ πετάξτε τα γάντια σας και έλατε εδώ κάτω να με δείτε», είπε ο κτηνοτρόφος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αρχές της Αυστραλίας ζήτησαν μαζικές εκκενώσεις περίπου 100.000 ανθρώπων στη Βικτόρια και τη Νέα Νότια Ουαλία, υπό το φόβο ότι οι πυρκαγιές θα βγουν εκτός ελέγχου αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr