Όταν η ανθρωπότητα βάλλεται από σκληρά γεγονότα, κάτι θέλει να μας πει το Σύμπαν

 
Όταν η ανθρωπότητα βάλλεται από σκληρά γεγονότα, κάτι θέλει να μας πει το Σύμπαν

Ενημερώθηκε: 27/03/20 - 03:20

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Αρθρογράφος: Αλεξάνδρα Καρτά

Η ανάπτυξη για τον καθένα μας είναι προσωπική αλλά και συλλογική υπόθεση, εφόσον το κάθε τι που επιλέγουμε να κάνουμε, επηρεάζει εμάς, το περιβάλλον μας και τέλος όλο τον πλανήτη. Είναι μία καθοριστική χρονική περίοδος, που πρέπει να αφήσουμε όμορφα πατήματα πίσω μας, που θα αιτιολογούν κυρίως την πνευματική μας υπόσταση και τον ανώτερο εαυτό μας.

Ας κάνουμε όλοι μας ένα εποικοδομητικό διάλειμμα, είναι ευκαιρία, να παρακολουθήσουμε την ζωή μας σαν θεατές και να σκεφτούμε [με ειλικρίνεια], αν αυτός ο ρόλος που έχουμε δημιουργήσει σε αυτή την ζωή είναι ο πιο καλός για μας. Αν όχι, τότε η ώρα για ουσιαστική αλλαγή ήρθε, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Να γίνουμε πιο ουσιαστικοί με την ζωή μας, τους δικούς μας ανθρώπους, την καθημερινότητα μας, το σύνολο των επιλογών μας. Μέσα από τον περιορισμό και τον φόβο που επικρατεί παντού, να αντλήσουμε δύναμη από τα ψυχικά μας αποθέματα και να φτιάξουμε ένα πιο όμορφο αύριο, γεμίζοντας το κάθε μας κύτταρο με εν συναίσθηση για να μπορέσουμε να αφουγκραστούμε τον ψίθυρο της Γης.

Το άνοιγμα των πνευματικών μας δυνατοτήτων, θα μας βοηθήσει στο να αποβάλουμε το μοναχικό [ΕΓΩ] και να εξυψωθούμε με το συλλογικό [ΕΜΕΙΣ].

Ο δύσκολος αυτός κύκλος θα κλείσει, … παίρνοντας μαζί του λάθη και δυστυχώς πολλές ψυχές, παρακαταθήκη της σκληρής πραγματικότητας. Το τέλος αυτής της απίστευτης δοκιμασίας για όλους μας, θα σημαίνει μία Νέα Αφετηρία.

Η επόμενη μέρα θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας να γίνει για την ανθρωπότητα μια ευλογία, ένα δώρο, ένα εισιτήριο χαράς και προσμονής για τις επόμενες γενιές που θα έρθουν.

Ανοίξτε τις φτερούγες σας και προφυλάξτε με αγάπη και σεβασμό τους εαυτούς σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον κόσμο ολόκληρο.