Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας είναι έξω φρενών με τον καινούργιο νοικάρη της Καίτης

 
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα:  Ο Ηλίας είναι έξω φρενών με τον καινούριο νοικάρη της Καίτης

Ενημερώθηκε: 31/05/20 - 11:27

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Γεμάτα περιπέτειες και παρεξηγήσεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς του Alpha.

Διαβάστε όσα θα γίνουν την εβδομάδα που έρχεται:

Ζηλεύοντας τα φαγητά που κερνάει η «Δικού» τον Άγγελο, η Βέλη φτιάχνει για πρώτη φορά στη ζωή της τυρόπιττα. Και όλα πάνε καλά… μέχρι που αρρωσταίνει όλος ο λόχος!Κάποιος έβαλε στόχο να τρομοκρατήσει την Ξένια και ο Μπάμπης προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι. Όταν όμως τον ανακαλύπτει, τότε η Ξένια…Ο Μηνάς προσπαθεί να αποφύγει τις αγγαρείες που θέλει να του φορτώσει η Βούλα λόγω της γιορτής πορτοκαλιού, αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά…Ο Ηλίας είναι έξω φρενών με τον καινούριο νοικάρη της Καίτης, τον μπρατσωμένο Μήτσο, ο οποίος είναι πολύ θορυβώδης. Η Καίτη ζητά απ’ τον Ηλία να μην τσακωθεί, μα, την επόμενη μέρα, κάποιος έχει πετάξει αυγά στην τζαμαρία του Μήτσου. Η Καίτη υποψιάζεται κατευθείαν τον Ηλία…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πρωταπριλιά σήμερα και ο Μηνάς παίρνει το αίμα του πίσω από τη Βούλα, θυμούμενος κάποια άλλη «οδυνηρή» πρωταπριλιά…Πρωταπριλιά και η Καίτη θέλει να κάνει μια πλάκα στον Ηλία με τη βοήθεια της Μένης, όμως τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.Η Ξένια διαπιστώνει πως δεν μοιράζεται με το Μπάμπη στιγμές που αγαπάει αυτός. Κι αποφασίζει να το κάνει πράξη τη μέρα που παίζει ο ΠΑΟΚ…Ο Άγγελος δεσμεύεται στη Δικού να βρει επειγόντως κάποιον για μια αντικατάσταση στη στρατιωτική μπάντα. Όμως αντί για αντικαταστάτη, βρίσκει…αντικαταστάτρια.