ΑΕΚ: Χωρίς Μπακάκη στην Ουκρανία

 
ΑΕΚ: Χωρίς Μπακάκη στην Ουκρανία

Ενημερώθηκε: 03/11/20 - 17:42

Η ΑΕΚ ήταν από τις λίγες ομάδες που δεν είχε ως τώρα κρούσμα κορωνοϊού, αλλά αυτό σταμάτησε να ισχύει. Όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Μιχάλης Μπακάκης βρέθηκε θετικός στο τελευταίο τεστ.

Μάλιστα αμέσως ο ίδιος ενημέρωσε τους συμπαίκτες του και αποδέχτηκε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του. Ο διεθνής μπακ είναι ασυμπτωματικός, αλλά έχει ήδη μπει σε καραντίνα και όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπολογίζεται για τα προσεχή ματς, ενώ πιθανότατα θα χάσει και τις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής.

Παράλληλα, ο Μάσιμο Καρέρα είδε και τον Αντρέ Σιμόες να προπονείται κανονικά, αλλά φυσικά δεν τον πήρε στην αποστολή, όπως επίσης και τον ανέτοιμο Λιβάι Γκαρσία, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Σαρδέλης.

Στην αποστολή μπήκαν, όπως αναμενόταν, οι Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνης που ξεπέρασαν εδώ και μέρες τους τραυματισμούς τους, όπως έγινε και με τον Σιμάνσκι, που όμως δεν είναι δηλωμένος στην UEFA. Φυσικά στην Αθήνα θα μείνει και ο Μιχάλης Μπακάκης, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά, την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.