Ήλιος (04/11): Ο Μάνος θα κάνει και πάλι κάτι ακραίο

 
Ήλιος (04/11): Ο Μάνος θα κάνει και πάλι κάτι ακραίο

Ενημερώθηκε: 04/11/20 - 11:10

Ήλιος (04/11): Η Νέλλη και ο Μάνος αντιλαμβάνονται πως η Εύα έχει ακούσει την κουβέντα τους και έχει μάθει την αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν.

Ο Μάνος θα κάνει και πάλι κάτι ακραίο. Η Νίκη επισκέπτεται τον Ντίνο στη φυλακή και τον διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να αποδειχθεί η αθωότητά του και να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος, χωρίς να γνωρίζει πως αυτός είναι ο ίδιος της ο γιος... Ο Μάνος θυμώνει βλέποντας την συμπαράσταση της μάνας του στον Ντίνο. Η Αλεξάνδρα ζητάει από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση της με τον Φίλιππο.

Σαν αντάλλαγμα, η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη από την Λήδα για ό,τι της έχει κάνει. Η συμβατική σχέση Φίλιππου - Αλίκης συνεχίζεται, η Αλίκη κάνει ότι μπορεί για να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την αποφεύγει. Ο Δημήτρης και η Λήδα υποψιάζονται πια σοβαρά την Αντωνίου τόσο για τον θάνατο της Αγγελικής όσο και για τα ανώνυμα μηνύματα που στέλνονται ομαδικά εναντίον της Λήδας. Ένα στοιχείο που βρίσκει η Λήδα στο σπίτι της Αντωνίου την πείθει για την ενοχή της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ