Ελίφ (30/12): Τι συμβαίνει στο μωρό της Χουμεϊρά;

 
Ελίφ (30/12): Τι συμβαίνει στο μωρό της Χουμεϊρά;

Ενημερώθηκε: 30/12/20 - 14:10

Ελίφ (30/12):Η Ρεϊχάν ανησυχεί επειδή η μητέρα της δεν της έχει τηλεφωνήσει. Πιστεύει πως κάτι δεν πάει καλά και φοβάται πως τα αδέλφια της είναι ο λόγος.

Ο Κερέμ ανακαλύπτει το ψέμα του Ταρίκ σχετικά με τη συνάντηση του με τον πρόεδρο μιας άλλης εταιρίας. Η Ματσιντέ και η Παρλά ζητούν να μάθουν από τη Χουμεϊρά γιατί τους είπε ψέματα.

Η Χουμεϊρά δεν αντέχει και παθαίνει νευρική κρίση. Στη συνέχεια έχει φοβερούς πόνους. Η Ματσιντέ, η Παρλά, η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν ανησυχούν για την υγεία της. Η Παρλά θέλει να ενημερώσει τον Ταρίκ αλλά η Χουμεϊρά αντιδρά αρνητικά. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ. Εκείνη την ώρα ο Κερέμ κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Ταρίκ για να αποκαλύψει το ψέμα του. Το τηλεφώνημα διακόπτει την κουβέντα τους και πηγαίνουν και οι δυο στην έπαυλη.

Η Ματσιντέ ειδοποιεί τον γιατρό να έρθει καθώς η Χουμεϊρά δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Η μητέρα της Ρεϊχάν έρχεται στην έπαυλη. Η Ρεϊχάν σοκάρεται όταν τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της. Η μητέρα της εξηγεί πως τα αδέλφια της εξακολουθούν να την αναζητούν και την άκουσαν να μιλάει μαζί της στο τηλέφωνο οπότε αναγκάστηκε να το σκάσει.

Η Ρεϊχάν την πηγαίνει σε ένα δωμάτιο και της ζητάει να την περιμένει εκεί γιατί αντιμετωπίζουν ένα έκτακτο πρόβλημα με την κυρία Χουμεϊρά. Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται την Ζουλιντέ. Η Τουλάι της λέει πως όλοι οι πελάτες ρωτάνε για εκείνη. Εξαιτίας της Ιντζί η Ζουλιντέ αναγκάζεται να ομολογήσει πως δεν έχει βρει δουλειά ακόμη και πλέκει ρούχα για τους γείτονες όταν υπάρχει ανάγκη.

Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως δεν θα επιστρέψει σπίτι αν δεν μιλήσει στην Τουλάι για να πάρει πίσω στη δουλειά τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν κάνει την άρρωστη αλλά ο Σαφάκ δεν πέφτει στην παγίδα της. Ο γιατρός εξετάζει τη Χουμεϊρά και δεν διαπιστώνει να συμβαίνει κάτι στο μωρό αλλά της ζητάει να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ φτάνουν στην έπαυλη.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο πλευρό της γυναίκας του αλλά εκείνη του φέρεται ψυχρά. Ο Ταρίκ θέλει να της κρατήσει το χέρι αλλά εκείνη το τραβάει. Η Ματσιντέ λέει στον Κερέμ πως η Χουμεϊρά της είπε ψέματα. Μητέρα και γιος ανταλλάσσουν πληροφορίες και καταλαβαίνουν πως κάτι συμβαίνει αλλά προς το παρόν προτιμούν να παραμείνουν σιωπηλοί για να μη δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση στη Χουμεϊρά.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει τη μητέρα της στο δωμάτιο της και της φέρνει φαγητό. Η μητέρα της θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ για την παρουσία της στο σπίτι…