Διαρροές Survivor spoiler (22/3): Επίσημο! Αυτός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

 
Survivor spoiler (22/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας – Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος

Ενημερώθηκε: 22/03/21 - 22:15

Survivor spoiler (22/3): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα δυνατό αγώνισμα ασυλίας από το οποίο θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Και στις δύο ομάδες τα πράγματα δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους. Από την μία στην κόκκινη ομάδα ο παραγκωνισμός του Τριαντάφυλλου δεν λέει να σταματήσει, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να επιτίθεται ξανά στον Τριαντάφυλλο επηρεασμένος από την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά. Ωστόσο, γίνονται κάποιες προσπάθειες επανένωσης της ομάδας, οι οποίες δεν αποδίδουν καρπούς.

Από την άλλη στην μπλε ομάδα οι δύο υποομάδες κρατούν καλά με την καλύβα να μυρίζει μπαρούτι. Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει να ρίχνει λάδι στην φωτιά, καθώς δεν σταματάει να σχολιάζει τους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη και μπροστά τους αλλά και στις δηλώσεις τους στην κάμερα.

Πάμε τώρα στα σημαντικά! Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενες διαρροές (spoiler) η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την νίκη στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας είναι η κόκκινη, με τους μπλε να βρίσκονται και πάλι στον τάκο. Ωστόσο, τελευταίες διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι την ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Νίκος Μπαρτζης και η κάλπη θα αναδείξει ως πρώτη υποψήφια την Άννα Μαρία Βέλλη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ