Survivor spoiler (24/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου

 
Survivor spoiler (24/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου

Ενημερώθηκε: 24/03/21 - 11:12

Survivor spoiler (24/3): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Survivor

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί σήμερα θα γίνουν μεγάλες ανατροπές. Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τον δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με τους κόκκινους να κάνουν δεύτερη σερί νίκη και να στέλνουν τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία. Στο αγώνισμα φάνηκε ξεκάθαρα ότι η μπλε ομάδα του μπήκε για να χάσει. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από το τελικό σκορ (10-4) αλλά και από τον Αλέξη Παππά ο οποίος σχεδόν περπατούσε στον στίβο μάχης, ενώ στον τελικό στόχο έκανε ότι μπορούσε για να μην σπάσει τα πλακίδια. Η τακτική αυτή έγινε αντιληπτή τόσο από τους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά και από τους αντιπάλους με τον Ηλία Μπόγδανο να είναι πυρ και μανία στην τοποθέτησή του στο τέλος του αγωνίσματος με την στάση του Παππά.

Φυσικά όλο αυτό έγινε για να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τζέιμς Καφετζής, ώστε να τεθεί αντιμέτωπος στην ψηφοφορία με την Άννα Μαρία Βέλλη με σκοπό να σπάσει η κλίκα που έχουν δημιουργήσει. Αυτό φυσικά και συνέβη, καθώς όλοι οι παίκτες της υποομάδας των Παππά, Κατσούλη έριξαν στην κάλπη το όνομα του Τζέιμς Καφετζή. Εν συνεχεία ο Νίκος Μπάρτζης που είχε την ατομική ασυλία, κλήθηκε να δώσει τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor 2021 και αυτή ήταν η Χριστίνα Κεφαλά. Μετά την ανακοίνωσή του η Χριστίνα βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να κλαίει και να φωνάζει «ντροπή σας», αφού θεώρησε ότι ο Νίκος Μπάρτζης χρησιμοποίησε τον τραυματισμό της για να την βγάλει υποψήφια. Μάλιστα τόσο οι συμπαίκτες της, όσο και οι αντίπαλοι την χειροκρότησαν μετά το ξέσπασμά της εναντίον του Μπάρτζη.

αγώνα επάθλου

Survivor

Πάμε στα σημερινά. Σύμφωνα με το τρέιλερ οι Σάκης Κατσούλης, Αλέξης Παππάς, Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Χριστίνα Κεφαλά αρνούνται να αγωνιστούν στο σημερινό αγώνισμα, αντιδρώντας στην υποψηφιότητα της Χριστίνας, κάτι που σημαίνει ότι εναντίον της κόκκινης ομάδας θα αγωνιστούν μόνοι οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη. Φυσικά η αποχή από τον δεν θα μείνει ατιμώρητη από την παραγωγή, αφού σε περίπτωση νίκης στο σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας του όσοι δεν αγωνιστούν δεν θα φάνε.

Survivor

αγώνισμα επάθλου

Ποιος θα κερδίσει όμως σήμερα; Η λογική λέει ότι τρεις παίκτες δεν μπορούν να κερδίσουν δέκα, άρα οι κόκκινοι θα πάρουν εύκολα μια ακόμη νίκη στο Survivor 2021. Όπου τελειώνει η λογική όμως αρχίζει το , αφού διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι σήμερα οι Καφετζής, Μπάρζτης και Άννα Μαρία θα καταφέρουν να κερδίσουν το αγώνισμα με σκορ 10-6. Όπως καταλαβαίνετε θα δούμε ένα τρελό αγώνισμα με μεγάλες ανατροπές. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με περισσότερες διαρροές (spoiler) τόσο για το σημερινό, όσο και για τον παίκτη που θα αποχωρήσει σήμερα από το reality επιβίωσης.