Survivor spoiler (6/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα ασυλίας – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

 
Survivor spoiler (6/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα ασυλίας – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι

Ενημερώθηκε: 06/04/21 - 16:17

Survivor spoiler (6/4): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι διαρροές (spoiler) επιβεβαιώθηκαν και οι μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με σκορ 10-9. Αυτό έστειλε τους κόκκινους στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας όπου Αλέξης Παππάς και Ηλίας Μπόγδανος πάλεψαν μέχρι το τέλος, με τον τραγουδιστή να είναι ο τελικός νικητής και σήμερα θα δώσει ένα ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση. Εν συνεχεία οι δυο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού όπου οι κόκκινοι ψήφισαν τον Τριαντάφυλλο ως υποψήφιο για αποχώρηση. Ο τραγουδιστής φέρεται να ζήτησε από τους περισσότερους παίκτες να τον ψηφίσουν αφού ο τραυματισμός του, δεν του επιτρέπει να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων του Survivor.

αγώνισμα ασυλίας

Πάμε τώρα στα σημερινά! Το αγώνισμα γίνεται μέσα στο νερό και είναι αρκετά παράξενο. Οι παίκτες θα πρέπει να ανέβουν μια σκάλα και εν συνεχεία να βάλουν μπάλες μέσα σε μεγάλα καλάθια. Αν και ακόμη είναι νωρίς εμείς θα σας πούμε ότι σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η νέα κόκκινη ομάδα του Survivor 2021 θα κερδίσει το σημερινό , άρα την δεύτερη ασυλία. Αυτό θα στείλει τους μπλε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και στην ψηφοφορία του συμβουλίου του νησιού.

αγώνισμα ασυλίας

Survivor

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τόσο η Χριστίνα Κεφαλά, όσο και ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι δυο παίκτες που πιθανότατα θα συγκεντρώσουν τις ψήφους των μελών της μπλε ομάδας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος κερδίζει το σημερινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Σε ό,τι αφορά τους κόκκινους είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Ηλίας Μπόγδανος θα δώσει το όνομα του Αλέξη Παππά. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) τόσο για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το , όσο και για τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το .