Survivor spoiler (13/4): Αυτοί κερδίζουν σήμερα τον αγώνα ασυλίας - Μεγάλη ανατροπή με τους υποψήφιους

 
Survivor spoiler (13/4): Αυτοί κερδίζουν σήμερα τον αγώνα ασυλίας - Μεγάλη ανατροπή με τους υποψήφιους

Ενημερώθηκε: 13/04/21 - 16:17

Survivor spoiler (13/4): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Survivor

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε ότι σήμερα θα γίνουν πολλά και διάφορα. Η Μαριαλένα στέκεται στη φωτιά και συζητάει σαν να είναι δίπλα οι συμπαίκτες της ενώ στη πραγματικότητα είναι μόνη της. Ο Γιώργος Αημακόπουλος την βλέπει και εν συνεχεία μιλάει στην κάμερα περιγράφοντας το… παράξενο θέαμα. Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του περιλαμβάνει έναν δύσκολο στίβο, αλλά και έναν εξίσου απαιτητικό στόχο κάτι που σημαίνει ότι οι καλύτεροι θα ξεχωρίσουν. Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Ηλίας Μπόγδανος πέφτει άτσαλα, τραυματίζεται και αποχωρεί από τον χώρο του αγωνίσματος με ασθενοφόρο.

αγώνα ασυλίας

Πάμε τώρα σε αυτό που θέλετε να μάθετε και δεν είναι άλλο από την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) οι μπλε θα καταφέρουν πάρουν τη νίκη, αλλά και τη ρεβάνς για την χθεσινή ήττα στο πρώτο. Αυτό σημαίνει ότι η κόκκινη ομάδα θα πάει αρχικά στο αγώνα ατομικής ασυλίας και εν συνεχεία στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία. Διαρροές (spoiler) που ήθελαν τον Τριαντάφυλλο να παίρνει την ατομική ασυλία του Survivor δεν επιβεβαιώνονται.

Survivor 2021

Πάμε στους υποψήφιους. Χθες η μπλε ομάδα ψήφισε ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση από το τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ σήμερα οι διαρροές (spoiler) αναφέρουν πως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα θα είναι ο Τριαντάφυλλος. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά και για όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.