Διαρροές Survivor spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (5/5) το έπαθλο επικοινωνίας

 
Survivor spoiler 5/5: Μεγάλη ανατροπή με την ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Ενημερώθηκε: 05/05/21 - 19:30

Survivor spoiler 5/5: Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο αποψινό επεισόδιο του θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να λέει χαρακτηριστικά πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Τζέιμς και τον Νίκο, κάτι που μας παραξενεύει όλους, μιας και δεν έχουμε δει κάποια προστριβή ανάμεσα στους παίκτες. Ωστόσο, επιθετική θα είναι η στάση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απέναντι στους δύο παίκτες, μίας και η παίκτρια της μπλε ομάδας θεωρεί ότι αυτοί είναι η αιτία που δεν θα ξαναγίνουν ποτέ μία ομάδα.

Πάμε τώρα στα σημαντικά! Στο αποψινό αγώνισμα οι παίκτες των δύο ομάδων θα αγωνιστούν για ένα ακόμη έπαθλο επικοινωνίας το οποίο σχεδόν πάντα συνοδεύεται από φαγητό. Οι παίκτες θα αναμετρηθούν σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης και ο στόχος τους θα είναι να ρίξουν τοτέμ που είναι τοποθετημένα πάνω σε βάσεις. Σύμφωνα τώρα με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η ομάδα που κερδίζει το αποψινό έπαθλο είναι η μπλε, η οποία φαίνεται να επανέρχεται σιγά-σιγά στο σερί των νικών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ