Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους!

 
Η επόμενη ημέρα μετά τον χωρισμό

Ενημερώθηκε: 22/05/21 - 16:31

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση του χωρισμού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, οι οποίοι ήταν μαζί τα τελευταία 2 χρόνια.

Μάλιστα, αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και αναμφισβήτητα η έκφραση που τους ταιριάζει είναι «κύλισε ο τέντζερης και βγήκε το καπάκι»! βέβαια, όλο αυτό το διάστημα κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού, όμως οι κινήσεις και των δύο τους πρόδωσαν.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους δύο μήνες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχέση τους περνούσε κρίση και μάλιστα όπως έγινε γνωστό η λίγο πριν το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι.

Έπειτα, όπως είδαμε ο Snik διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, γεγονός που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού.

Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα….η κοινή εμφάνιση του Snik με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην φιέστα του Ολυμπιακού πριν από λίγες μέρες!

Τελικά, ένα είναι το σίγουρο…ότι έχουν δίκιο αυτοί που λένε μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ