Survivor spoiler (26/5): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

 
Survivor spoiler (26/5): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

Ενημερώθηκε: 26/05/21 - 16:17

Survivor spoiler (26/5): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε αγώνα επάθλου, αφού όπως γνωρίζουμε αυτή την εβδομάδα δεν θα γίνει αποχώρηση.

Survivor.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε ένα φοβερό αγώνισμα με ομάδες που αποτελούνταν από παίκτες του ελληνικού και του τουρκικού Η κόκκινη ομάδα της Ελλάδας αγωνίστηκε με συμπαίκτες τους κόκκινους της Τουρκίας και το ίδιο έγινε σε ό,τι αφορά τους μπλε. Μετά από μια σκληρή μάχη που κρίθηκε στο Flag race η κόκκινη ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη επιβεβαιώνοντας τις διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει. Οι νικητές μπήκαν σε δυο ελικόπτερα και πήγαν για ράφτινγκ στη Βόρεια πλευρά του νησιού.

Αυτό που έκανε εντύπωση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2021 ήταν οι αντιδράσεις των πάικτών της μπλε ομάδας μετά την ήττα. Ειδικά οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος έβγαλαν…χολή για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, με αφορμή τα λόγια της Μαριαλένας μετά το αγώνισμα η οποία είπε πως αγαπάει τον Σάκη Κατσούλη. Οι Ασημακόπουλος και Μπόγδανος έκανα πως ξερνούσαν και θεώρησαν τα λόγια της Μαριαλένας ψεύτικα. Επίσης για ακόμη μια αφορά στόχος έγινε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά. Οι αντιδράσεις των μπλε σχολιάστηκαν αρνητικά από χρήστες των social media και φαίνεται ότι το κλίμα έχει γυρίσει εναντίον τους.

Σήμερα θα δούμε ένα παρόμοιο αγώνισμα. Ξανά οι ομάδες θα είναι μεικτές και θα αποτελούνται από Τούρκους και Έλληνες και το έπαθλο που θα δώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα είναι μεγάλο. Οι μπλε θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τη χθεσινή ήττα, ενώ οι κόκκινοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ξανά θετικό αποτέλεσμα φέρνοντας τους αντιπάλους τους σε πολύ δύσκολη θέση. Άραγε ποιος θα τα καταφέρει;

Survivor

αγώνισμα επάθλου

Αν και είναι νωρίς, κυκλοφορούν κάποιες ανεπιβεβαίωτες διαρροές (spoiler) οι οποίες αναφέρουν ότι οι κόκκινοι έχουν και σήμερα το προβάδισμα για τη νίκη. Μέινετε εδώ γιατί αργότερα θα επιστρέψουμε με περισσότερες πληροφορίες για το σημερινό επεισόδιο του , αλλά και με τις σίγουρεςδιαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα το σημαντικότατο .