Βάσω Λασκαράκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση!

 
  Στα τηλεοπτικά δρώμενα φαίνεται πως επιστρέφει την νέα σεζόν η Βάσω Λασκαράκη.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η ηθοποιός ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι της ΕΡΤ.  Μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων η ΕΡΤ θα συνεργαστεί με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη για να εντάξει μία ακόμη καθημερινή σειρά στο δυναμικό της, το «Σε Ξένα Χέρια».  Πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου σίριαλ φαίνεται πως θα είναι ο Γιάννης Μπέζος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.  Στο

Ενημερώθηκε: 27/06/21 - 20:37

Στα τηλεοπτικά δρώμενα φαίνεται πως επιστρέφει την νέα σεζόν η Βάσω Λασκαράκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η ηθοποιός ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι της ΕΡΤ.

Μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων η ΕΡΤ θα συνεργαστεί με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη για να εντάξει μία ακόμη καθημερινή σειρά στο δυναμικό της, το «Σε Ξένα Χέρια».

Πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου σίριαλ φαίνεται πως θα είναι ο Γιάννης Μπέζος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ωστόσο, στο καστ βρίσκεται ήδη η Βάσω Λασκαράκη, η οποία ένα χρόνο μετά το «Έρωτας Μετά», γυρίζει δυναμικά στους δέκτες μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ