Γρηγόρης Γκουντάρας: Το οριστικό τέλος της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου!

 
Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή “Ευτυχείτε” μέσα από τη συχνότητα του Open.  Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.  Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε πως η συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα ολοκληρώνεται.  «Η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα τελειώνει εδώ. Η συνεργασία μου μαζί του με έκανε καλύτερη παρουσιάσ

Ενημερώθηκε: 02/07/21 - 20:12

Αυλαία έριξε σήμερα το μεσημέρι η εκπομπή «Ευτυχείτε» μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η παρουσιάστρια συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

Κατερίνα Καινούργιου

Γρηγόρη Γκουντάρα

Ωστόσο, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η ανακοίνωσε πως η συνεργασία της με τον ολοκληρώνεται.

Γρηγόρη Γκουντάρα

Κατερίνα Καινούργιου

«Η συνεργασία μου με τον τελειώνει εδώ. Η συνεργασία μου μαζί του με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Γι’ αυτό που έκανες για εμένα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ότι μου έπιανες το χέρι στις δύσκολες στιγμές, σήμαινε πολλά για εμένα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Σου αξίζουν τα καλύτερα», είπε η .

Γρηγόρης Γκουντάρας

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του “Ευτυχείτε” ο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε δημόσια όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος??? (@g.goudaras)