Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία στο ΝΒΑ

 
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία στο ΝΒΑ

Ενημερώθηκε: 13/07/21 - 11:03

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στους τελικούς του ΝΒΑ, με τα βλέμματα στραμμένα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Φοίνιξ Σανς μπορεί να κέρδισαν εντός έδρας τους 2 πρώτους τελικούς, αλλά μόλις η σειρά μεταφέρθηκε στο Μιλγουόκι ήρθε η πρώτη νίκη από τους Μπακς και το σκορ έγινε 2-1.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κορυφαίος, με 41 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Έλληνας σταρ για δεύτερο σερί ματς τελικών είχε 40+ πόντους και 10+ ριμπάουντ και μπήκε σε ένα κλαμπ στο οποίο βρίσκονται μόνο άλλοι δύο παίκτες, ο Σακίλ Ο’ Νιλ, που το είχε καταφέρει με τους Λέικερς το 2000 και ο Λεμπρόν Τζέιμς που το πέτυχε το 2016 με τους Καβαλίερς.

Ο πρώτος σκόρερ και οι Over/Under πόντοι

Το πρωί (04:00) της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι ο τέταρτος τελικός και οι Μπακς θέλουν να κάνουν το 2-2.

ης

ης

ης

ης

ης

ης

ου

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ, για το παιχνίδι Μιλγουόκι Μπακς-Φοίνιξ Σανς, μεταξύ των οποίων και αυτές για τον πρώτο σκόρερ, τους Over/Under πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή της 1 και της 2 περιόδου, το χάντικαπ πόντων της 1 και της 2 περιόδου, το σύνολο πόντων της 1 και της 2 περιόδου, τον νικητή του 1 ημιχρόνου.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αγώνες ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa Conference League.

O Ολυμπιακός θα μάθει την αντίπαλό του στη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League. Η Νέφτσι Μπακού έχει πάρει το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-1 κατά της Ντιναμό Τιφλίδας. Προκρίνεται και με την ισοπαλία στον αυριανό αγώνα ρεβάνς στο Μπακού.

Την Πέμπτη ολοκληρώνεται και η πρώτη προκριματική φάση του Europa Conference League. Ελληνικό ενδιαφέρον έχει ο αγώνας της Κολερέιν με τη Βελέζ Μόσταρ. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει η αντίπαλός της ΑΕΚ στη δεύτερη φάση του Europa Conference League. Στην πρώτη αναμέτρηση επικράτησε με 2-1 η Βελέζ.

Για όλους τους αγώνες ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa Conference League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.