Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Απολογείται την Παρασκευή ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα

 
Για αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου, πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα. Ο 54χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε για να απολογηθεί χθες στον ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, από τον οποίο έλαβε τη σχετική προθεσμία. Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο.Την 43χρονη τραυμάτισε θανάσιμα ο 54 ετών σύζυγός της (με καταγωγή από

Πηγή Φωτογραφίας: (EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ)

Ενημερώθηκε: 05/08/21 - 13:31

Για αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου, πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα.

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε για να απολογηθεί χθες στον ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, από τον οποίο έλαβε τη σχετική προθεσμία.

Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο.Την 43χρονη τραυμάτισε θανάσιμα ο 54 ετών σύζυγός της (με καταγωγή από τη Λιβαδειά) πυροβολώντας τη με περίστροφο σε διάφορα σημεία του σώματος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, στο θύμα εντοπίστηκε τραύμα από σφαίρα ανάμεσα στα φρύδια, που εκτιμάται ότι μπορεί και να αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ