Ελίφ (19/8): Η Μελέκ και η Ελίφ κρατούν μυστική τη σχέση τους

 
Οι άντρες του Ταρίκ περιμένουν έξω από το σπίτι της Ζουλιντέ την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοτώσουν τη Μελέκ. Δεν ξέρουν πως εκείνη έχει φύγει

Ενημερώθηκε: 19/08/21 - 08:59

Οι άντρες του Ταρίκ περιμένουν έξω από το σπίτι της Ζουλιντέ την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοτώσουν τη Μελέκ. Δεν ξέρουν πως εκείνη έχει φύγει. Η Μελέκ είναι στην έπαυλη δίπλα στην κόρη της.

Η Ελίφ ζητάει από τη μητέρα της να κρατήσουν μυστική την αλήθεια γιατί φοβάται, φοβάται τον Ταρίκ και τη Βιλντάν. Η Μελέκ συμφωνεί μαζί της. Ο Ταρίκ φτάνει στο σπίτι, που θα κρυφτεί μέχρι τη μέρα, που θα φύγει μαζί με τη Ράνα. Η Ματσιντέ ανησυχεί γιατί δεν έχει νέα του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά το βρίσκει και αυτή πολύ παράξενο γιατί ο Μουσταφά ήταν πάντα συνεπής. Η Ματσιντέ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά της λέει πως είχε σε δείπνο με φίλους του. Η Ματσιντέ υποψιάζεται πως η εξαφάνιση του Μουσταφά και η απουσία του Ταρίκ έχουν κάποια σχέση.

Η Ζουλιντέ καλεί τη Μελέκ και μαζί με την Τουλάι της ζητάνε να επιστρέψει σπίτι. Εκείνη εξηγεί πως δεν μπορεί και τις ενημερώνει πως βρίσκεται στην έπαυλη. Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως εκεί η Μελέκ είναι ασφαλής. Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει πως η Μελέκ και η Ελίφ τα πάνε καλά μεταξύ τους. Η Μελέκ θέλει να μάθει γιατί η Ελίφ φοβάται τόσο πολύ. Η μικρή υπόσχεται να τα εξηγήσει όλα στη μητέρα της αλλά της ζητάει να κρατήσουν το μυστικό τους λίγο ακόμα. Όταν η Βιλντάν κοιμάται, η Ελίφ πηγαίνει στο δωμάτιο της μητέρας της. Είναι δύσκολο και για τις δύο να κρατήσουν το μυστικό τους αλλά παρά την ηλικία της, η Ελίφ καταλαβαίνει τους κινδύνους που διατρέχουν.

Η Ελίφ λέει στη μητέρα της όσα ξέρει για τον Ταρίκ και τη Βιλντάν. Της λέει πως στην πραγματικότητα η Βιλντάν δεν είναι κακιά αλλά ο Ταρίκ είναι πολύ κακός άνθρωπος. Το επόμενο πρωί η Ματσιντέ ρωτάει τη Χουμεϊρά που είναι ο Ταρίκ. Εκείνη της απαντάει πως ήρθε αργά το βράδυ και έφυγε νωρίς το πρωί αλλά η Ματσιντέ ξέρει πως της λέει ψέματα. Η Ματσιντέ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της πως η ταυτόχρονη εξαφάνιση του Μουσταφά και του Ταρίκ δεν είναι τυχαία. Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να θέλει ο Ταρίκ από την Ελίφ. Η Ματσιντέ βλέπει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου στην κλειδαριά και ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα. Η Μελέκ βλέπει τη φωτογραφία της Χουμεϊρά με τον Ταρίκ και συνειδητοποιεί πως αυτός είναι ο άντρας, που την κυνηγάει …

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ