Super League 1: Βρίσκουν τηλεοπτική στέγη οι «έξι»

 
Super League 1: Βρίσκουν τηλεοπτική στέγη οι «έξι»

Ενημερώθηκε: 20/08/21 - 12:26

Eξελίξεις υπάρχουν στα τηλεοπτικά της Super League. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε επαφές με τη NOVA και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, κάτι που έγινε σε γνώση των υπόλοιπων πέντε ομάδων με τις οποίες διαπραγματεύονταν από κοινού.

Σε περίπτωση συμφωνίας θα προσχωρήσει στο γκρουπ των ομάδων που είναι υπέρ της έγκρισης της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Οι υπόλοιπες ομάδες (Παναιτωλικός, Ιωνικός, Βόλος, Λαμία και Απόλλων) τα βρήκαν με την Cosmote TV και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψουν διετείς συμβάσεις.

Έτσι η Cosmote θα αποκτήσει για την τρέχουσα σεζόν τα δικαιώματα 8 εκ των 14 ομάδων του πρωταθλήματος, αφού ήδη έχει ανακοινώσει τη συμφωνία της με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

Η NOVA έχει τα δικαιώματα του Ολυμπιακού, του Άρη, του Αστέρα, του ΠΑΣ και του Ατρομήτου ενώ μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα εντός της Super League oι ομάδες είναι έτοιμες να συμφωνήσουν στην εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2023 – 24.

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε πλέον προς την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου.