LIVE: ΑΕΚ-Άρης 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: ΑΕΚ-Άρης

Ενημερώθηκε: 31/10/21 - 21:50

Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το μεγάλο ματς της ημέρας με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Άρη. Η Ένωση θέλει να διευρύνει το σερί νικών που μετράει και να παραμείνει στον ένα βαθμό από την κορυφή και τον Ολυμπιακό απέναντι στον Άρη, ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες που του έφτιαξαν την ψυχολογία.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς όπως συνηθίζει πριν τα εντός έδρας παιχνίδια θα πραγματοποιήσει ενεργοποίηση το πρωί της Κυριακής στα Σπάτα και έπειτα θα κάνει γνωστή την 20αδα.

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι υποψήφιος να μπει σε αυτήν, ωστόσο θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα έχοντας χάσει όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, με τον Τάνκοβιτς να είναι το φαβορί να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης. Δεδομένα εκτός είναι οι Άμραμπατ, Γέβτιτς και φυσικά ο Γαλανόπουλος.

Ο Άκης Μάντζιος πήρε 21 παίκτες στην αποστολή του Άρη που ταξίδεψε στην Αθήνα. Εκτός έμεινε ο Μάνος λόγω ίωσης, οι τραυματίες Λούμορ και Άλι και ο Μπεναλουάν, ο οποίος χάνει τρίτο διαδοχικό ματς.