Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Μάχη παραμονής

 
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Μάχη παραμονής

Ενημερώθηκε: 21/11/21 - 13:05

Ψάχνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης θα κονταροχτυπηθούν για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η παράδοση είναι υπέρ της ομάδας του Αγρινίου, αφού σε 7 παιχνίδια, οι Αγρινιώτες μετρούν 5 νίκες, μία ήττα ενώ ένα ματς τελείωσε ισόπαλο.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από την άλλη ο Απόλλων ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Οι Αγρινιώτες δείχνουν να μην βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, αγνοώντας τη νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές όπου έχουν μία ισοπαλία και έξι ήττες. Τελευταία φορά που η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πανηγύρισε ήταν πριν από δύο μήνες, στις 19 Σεπτεμβρίου με 2-1 στην έδρα του Ατρόμητου, ενώ στο Αγρίνιο ακόμη δεν έχουν κάποια νίκη. Παράλληλα, οι Αγρινιώτες έχουν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας αφού έχουν δεχτεί 20 γκολ, ενώ έχουν πετύχει 6.

Από την μεριά του, ο Απόλλων Σμύρνης στην τελευταία πεντάδα αγώνων έχει ρεκόρ 1-2-2, με την πρώτη νίκη να έρχεται απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη με 1-0 στις 23 Οκτωβρίου, ενώ οι δύο ισοπαλίες αυτό το διάστημα ήταν απέναντι σε ΑΕΚ και Άρη! Γενικότερα, με τον Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο η Ελαφρά Ταξιαρχία παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο, παίζει πιο σφιχτά και δεν δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Τρίτη χειρότερη άμυνα με 18 γκολ παθητικό για τους «κυανόλεκους» που έχουν σκοράρει μόλις 6 φορές φέτος.

Ο κορονοϊός χτύπησε… την πόρτα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου καθώς βρέθηκαν θετικοί δυο ποδοσφαιριστές και θα μείνουν εκτός. Από την άλλη η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν θα έχει στη διάθεση του τους Λισγάρα, Ντομίνγκες, Ράιλι