The Bachelor: Πότε και πού πέφτει η αυλαία για τον… Εργένη;

 
The Bachelor: Πότε και πού πέφτει η αυλαία για τον… Εργένη;

Ενημερώθηκε: 12/12/21 - 09:58

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το The Bachelor για τον μεγάλο τελικό κατά τον οποίο ο Εργένης θα επιλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του.

Όπως αναφέρει το tinasmess η τελευταία πράξη θα παιχθεί στην ειδυλλιακή Σαντορίνη όπου ο Αλέξης Παππάς θα επιλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του μέσα σε ένα παραμυθένιο και άκρως ρομαντικό σκηνικό. Μάλιστα, το παιχνίδι έχει ηδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του και ο επίλογος έχει ηδη γραφτεί. Γυρίσματα έχουν γίνει και στη Ρόδο όπου ο Αλέξης πήγε προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση. Οσο για το πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός, φαίνεται πως επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 17η Δεκεμβρίου.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος από πλευράς ALPHA αν και εκ του αποτελέσματος το The Bachelor είχε φέτος καλύτερες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης από οποιαδήποτε άλλο ριάλιτι με ποσοστά που κυμαίνοντας γύρω στο 13% την ίδια στιγμή που όλα τα υπόλοιπα έκαναν πολύ κάτω από τη βάση και όλα αυτά σε μια χρονιά που η μυθοπλασία είχε τον πρώτο και καθοριστικό λόγο στις επιλογές των τηλεθεατών.