Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζαλγκίρις: Παιχνίδι ειδικών συνθηκών

 
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζαλγκίρις: Παιχνίδι ειδικών συνθηκών

Ενημερώθηκε: 30/12/21 - 12:39

Για μια ακόμα δύσκολη και… ιδιαίτερη μάχη τη φετινή σεζόν ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τους «πράσινους» να υποδέχονται απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime) τη Ζάλγκρις Κάουνας για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα ματς ειδικών καταστάσεων.

Το «τριφύλλι» θα έχει αρκετές απουσίες, αφού θα παραταχθεί χωρίς τους Σαντ-Ρος, Νέντοβιτς, Κασελάκη και Έβανς, ενώ στον πάγκο αντί του Δημήτρη Πρίφτη θα κάτσει όπως και στο παιχνίδι με το Λάυριο, ο Βασίλης Σίμτσακ.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί με το όριο των 1.000 θεατών που έθεσε ο περιοριστικό μέτρο η Κυβέρνηση και ήδη έχουν δοθεί οδηγίες από την ΚΑΕ για το πώς θα καλυφθούν αυτές οι θέσεις.

Όσον αφορά το κομμάτι της βαθμολογίας, η αναμέτρηση παρουσιάζει ενδιαφέρον όχι για καλό λόγο, αφού ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη απέναντι στους Λιθουανούς (από τους οποίους θα λείψει ο Λοβέρν), με σκοπό απόψε το βράδυ να μην είναι αυτός στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και να διατηρήσει την 17η.