Survivor-Spoiler: Tα 3 πρόσωπα που ετοιμάζονται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης! (BINTEO)

 
Ο 5ος κύκλος του «Survivor» έχει ξεκινήσει δυναμικά στον ΣΚΑΙ, με τον Βαλάντη, αλλά και τη Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη να τραβούν μέχρι στιγμής πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.  Όπως συνηθίζεται, μέσα στις επόμενες ημέρες οι δύο ομάδες αναμένεται να ενισχυθούν, καθώς στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε να καταφτάνουν νέοι παίκτες που θα ενταχθούν στους Διάσημους και τους Μαχητές.  Αυτή τη στιγμή τρία είναι τα νέα πρόσωπα που φαίνεται πως ετοιμάζουν βαλίτσες για να μπουν στο «Survivor» και να ανατρέ

Ενημερώθηκε: 13/01/22 - 20:02

Ο 5ος κύκλος του Survivor έχει ξεκινήσει δυναμικά στον ΣΚΑΙ, με τον Βαλάντη, αλλά και τη Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη να τραβούν μέχρι στιγμής πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως συνηθίζεται, μέσα στις επόμενες ημέρες οι δύο ομάδες αναμένεται να ενισχυθούν, καθώς στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε να καταφτάνουν νέοι παίκτες που θα ενταχθούν στους Διάσημους και τους Μαχητές.

Αυτή τη στιγμή τρία είναι τα νέα πρόσωπα που φαίνεται πως ετοιμάζουν βαλίτσες για να μπουν στο «Survivor» και να ανατρέψουν τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους Γιώργο Καβακάκη, Στέλιο Λεγάκη και Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Ο πρώτος είναι μοντέλο και σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα και η παρουσία του εκεί αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το όνομα του τραγουδιστή, Στέλιου Λεγάκη έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν, ενώ όσον αφορά την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η ίδια είναι τραγουδίστρια και την είχαμε γνωρίσει το 2015 στο «The Voice».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ