Survivor spoiler: ΤΕΛΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (2/5) τον αγώνα ασυλίας

 
Survivor spoiler: ΤΕΛΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (2/5) τον αγώνα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 02/05/22 - 20:41

Survivor

Survivor spoiler (2/5): Στο αποψινό επεισόδιο του θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Survivor

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο χθεσινό επεισόδιο οι διαρροές (spoiler) επιβεβαιώθηκαν και οι κόκκινοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Στο ατομικό αγώνισμα που ακολούθησε νικήτρια αναδείχθηκε η Στέλλα, ενώ στο συμβούλιο του νησιού η κάλπη έβγαλε το όνομα του Τάκη Καραγκούνια ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το .

Survivor

Πάμε τώρα στα σημερινά! Στο αποψινό επεισόδιο ο Τάκης Καραγκούνιας είναι για ακόμη μια φορά εκτός εαυτού και χαρακτηρίζει «μπαρούφες» τα όσα λέγονται από τους συμπαίκτες του, για τα προβλήματα που τους δημιουργεί κατά τη διαβίωσή τους στην παραλία. Μάλιστα λέει ότι είναι 50 ετών και τα βάζει 25αριδες και πως στο πρέπει να μένουν αυτοί που μπορούν να αγωνιστούν.

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Ο στίβος μάχης κρέμεται κυριολεκτικά πάνω από το νερό και οι παίκτες των δυο ομάδων θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν την νίκη. Σύμφωνα λοιπόν με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν οι κόκκινοι θα καταφέρουν και σήμερα να κερδίσουν την ασυλία και να στείλουν ξανά τους μπλε στο συμβούλιο για την ψηφοφορία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ