Survivor spoiler (3/5): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επικοινωνίας

 
Survivor spoiler (3/5): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επικοινωνίας

Ενημερώθηκε: 03/05/22 - 16:17

Survivor spoiler (3/5): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επικοινωνίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο έγινε ένα πραγματικός χαμός! Οι διαρροές (spoiler) έπεσαν μέσα και η κόκκινη ομάδα κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, την ώρα που στην μπλε ομάδα επικρατεί αναβρασμός. Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και βγάζει συνεχώς στη φόρα πράγματα για τους συμπαίκτες του, τα οποία όμως δεν γνωρίζουμε αν ευσταθούν.

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor που ακολούθησε έγιναν τρομερές ανατροπές. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως Άρης Σοιλέδης και Γιώργος Ταλάντσεβ παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού και σε συνεννόηση με κάποιους ντόπιους, χρησιμοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να επικοινωνήσουν με δικά τους πρόσωπα στην Ελλάδα. Η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι να μην έχουν καμία συμμετοχή στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους. Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Σοιλέδη για αθέμιτο ανταγωνισμό, αφού όπως είπε, πήρε πληροφορίες για πράγματα που συμβαίνουν και οι υπόλοιποι παίκτες δεν τα γνωρίζουν. Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο και υποστήριξε πως απλά ήθελε να μάθει αν είναι καλά η οικογένειά του και η γυναίκα του. Ο Καραγκούνιας όμως τον διέψευσε ακόμη μια φορά, αφού είπε πως ο Σοιλέδης έμαθε τις προσωπικές συνεντεύξεις του Εμμανουήλ στις οποίες εμπλέκει ερωτικά τον ποδοσφαιριστή και την Σοφιάνα.

Survivor

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε κάποιοι από τους παίκτες της μπλε ομάδας του κινήθηκαν στρατηγικά, ψηφίζοντας την Βισηίδα Ανδριώτου, προσπαθώντας να φέρουν σε αδιέξοδο την Στελλα, για να βγάλει στον τάκο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με απώτερο στόχο να αποχωρήσει η Βρισηίδα. Η Στέλλα όμως πήρε χαμπάρι τι συνέβη και έκανε τη μεγάλη ανατροπή, βγάζοντας στον τάκο την Σοφιάνα. Αυτή η επιλογή φάνηκε να ενοχλεί αρκετά την Ναυσικά αν και δεν ανήκει στην μπλε ομάδα. Αύριο λοιπόν από το Survivor θα αποχωρήσει ένας εκ των Τάκη Καραγκούνια, Βρισηίδας Ανδριώτου και Σοφιάνας Αβραμάκη.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε για ακόμη μια φορά, πριν το αγώνισμα, τον Άρη Σοιλέδη να κοντράρεται με τον Καραγκούνια, ενώ οι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η μπλε ομάδα θα κάνει την ανατροπή και θα πάρει τη νίκη στο σημερινό αγώνισμα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επιστρέψουμε με περισσότερες διαρροές (spoiler) τόσο για το σημερινό επεισόδιο του Survivor, όσο και για τον παίκτη που θα αποχωρήσει την Τετάρτη (4/5).